3a divisió FEF

Batalla contra les brases

3a divisió. El Granollers i el Palamós, separats per dos punts després de la darrera derrota dels vallesans al camp de l’Hospitalet, es jugaran la permanència en les tres jornades que queden

El Palamós encara no ha dit l’última paraula. L’equip del Baix Empordà havia encadenat quatre jornades sense guanyar i s’havia allunyat de la salvació. Diumenge, però, es va obrir una finestra per a l’esperança. Els de Pitu Batlle van guanyar al camp d’un Gavà ja descendit i al llindar de la desaparició i això, afegit a la derrota del Granollers al feu de l’Hospitalet, va acostar-los a la zona de la permanència. Dos punts separen ara els palamosins dels vallesans amb tres jornades per disputar, fet que reobre la batalla per escapar de les brases.

El Granollers és qui ho té millor: depèn d’ell mateix i l’espera un calendari més fàcil, perquè el Reus B, el Figueres i el Santboià ja han fet els deures. La plantilla, però, no es confia, tal com ho demostren les paraules del porter, Víctor Colchero: “He jugat en molts grups de tercera i, en el català, no et pots refiar de ningú, perquè hi ha molt de nivell i tothom té arguments per guanyar-te.” El porter, això sí, explica l’estat anímic positiu del bloc i desgrana les claus per salvar-se: “Estem animats i convençuts de les nostres possibilitats. Serà bàsic guanyar punts a casa i saber gestionar els partits: cal paciència i tranquil·litat.”

A Palamós, d’una altra banda, també estan esperançats. El calendari és més difícil, però els empordanesos tenen el goal-average a favor gràcies a la victòria al camp del carrer Girona de la primera volta (1-2). La consigna, amb tot, és no fallar d’aquí al final. “El Granollers s’enfronta a rivals que no s’hi juguen tant, però al final hem de mirar per l’escut del Palamós. Si ells ensopeguen però nosaltres també, no servirà de res. Hem de comptar fer el ple de victòries i prou”, diu el migcampista Marc Gelmà, que veu l’equip refet anímicament gràcies al resultat aconseguit a Gavà: “Hem sortit reforçats de la darrera victòria àmplia a fora de casa. El vestidor sempre ha estat una pinya però amb el triomf ens hem refet [havien guanyat només un punt dels darrers dotze]. Sabem que no depenem de nosaltres, però hi creiem i això és un aspecte molt important.”

LES FRASES

Estem convençuts de les nostres possibilitats. Hem de tenir calma i paciència en cada partit
Víctor Colchero
porter del granollers

EL QUE QUEDA

Si ells ensopeguen però nosaltres també, no servirà de res. Hem de fer el ple de victòries
Marc Gelmà
migcampista del palamós
El Granollers té un calendari força més fàcil que el Palamós en el tram definitiu
Jornada 36
Palamós-Europa (8è)
Granollers-Reus B (14è)
Jornada 37
Figueres (9è)-Granollers
El Prat (7è)-Palamós
Jornada 38
Granollers-Santboià (13è)
Palamós-l’Hospitalet (2n)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)