2a divisió FEF

Marqueta aprofita l’oportunitat

2a divisió B. El porter del Badalona, suplent durant tota la temporada a l’ombra de Morales, va debutar contra el Vila-real B i va fer una bona actuació. “Tots ens entrenem per estar preparats i ho estic”, afirma el porter

Manolo González va arriscar, en un dels partits més exigents de la temporada, fent jugar el porter suplent, que no havia disputat ni un sol minut. A més, en un partit exigent contra el filial Vila-real B en què els escapulats es jugaven continuar en la lluita per la promoció d’ascens. El porter, però, va fer una bona actuació i el seu equip va fer front al segon classificat (0-0) amb la seva ajuda.

“Sempre vols jugar, t’entrenes per a això i en tenia moltes ganes. Vaig passar una mica de nervis al principi per no cometre errades i no decebre l’entrenador, però va sortir tot bé”, afirma Marqueta, que no havia disputat cap minut en la lliga, però sí en la copa i en amistosos. “Això és una feina i has de ser professional. Hi ha vegades que jugues més i hi ha vegades que jugues menys, però tots ens entrenem per estar preparats i noto que ho estic”, hi afegeix el porter del Badalona. “Va arribar el moment de Marqueta per tot el que ha aportat i per com ha treballat durant tota la temporada. El seu moment és prou bo per tenir-lo en compte en l’onze titular”, explica Manolo González sobre la seva decisió: “Amb Morales estic molt content. Jo el vaig fitxar i jo l’he anat renovant, però és com el cas de Toni Lao, de vegades hi ha decisions doloroses que algun dia et toca prendre-les”, hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)