Territorial

Una jornada amb moltes coses en joc a la zona baixa

1a catalana. El Banyoles, avui, i el Lloret demà, centren l’interès dels equips gironins en la cursa per eludir el descens de categoria

Amb les dues primeres posicions força definides, el gran focus d’interès en aquest tram final de temporada se centra en la zona baixa i, en aquest segment, hi trobem dos equips de la demarcació plenament immersos en la lluita per eludir el descens: el Banyoles i el Lloret. Els banyolins jugaran aquesta tarda (19 h) al camp del Manlleu. També avui el Farners (16 h) i la Jonquera (16.30 h) jugaran contra rivals que també competeixen amb els del Pla de l’Estany per sortir o allunyar-se del perill: els primers reben el Sabadell B, mentre els fronterers juguen a casa contra el Sant Cugat.

El Lloret tindrà un repte complicat demà (11,45 h) al camp del líder, la Grama, però necessita el triomf per no continuar enfangant-se més del compte en la part baixa de la classificació. Per últim, el Llagostera B vol acabar de lligar la permanència jugant al camp d’un rival en zona de descens com el Mollet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)