3a divisió FEF

El ‘goal average’ permet creure-hi

3a divisió. El Palamós afronta les últimes dues jornades a tres punts del Granollers però amb l’avantatge que l’empat a punts el beneficia

La derrota de diumenge contra l’Europa (1-3) va trencar el guió que el Palamós tenia per salvar la categoria, i és que sumar els nou punts en joc era gairebé imperatiu. De fet, en cas d’haver guanyat els palamosins estarien avui fora de la zona de descens gràcies a l’empat del Granollers contra el Reus B. Aquest empat és el que encara permet somiar als de Pitu Batlle, i és que la diferència de tres punts quan queden dues jornades és important però no insalvable, ja que en cas d’empat el Palamós quedarà al davant gràcies al goal average –el degà va guanyar a Granollers en la primera volta (1-2) i va empatar a casa en la segona (1-1).

En la situació actual, doncs, els números són fàcils per a les dues jornades unificades que es jugaran diumenge a les 12 h i que no afavoreixen gens un Palamós que s’enfrontarà a dos equips de la zona alta de la taula.

El degà de Catalunya ha de guanyar al camp del Prat, sisè classificat a tres punts del play-off, i a casa contra l’Hospitalet, tercer empatat en punts amb el segon. Si ho fa, necessitarà que el Granollers perdi al camp del Figueres diumenge o a casa contra el Santboià en l’última jornada de lliga, dos equips que ja no tenen res en joc –també servirien dos empats–. A més, en cas de sortir de la zona de descens, el Palamós també haurà de tenir un ull a la segona divisió B per evitar un possible descens compensat.

Granollers (17è/34 p.)
Figueres-Granollers j. 37
Diumenge 6 de maig a les 12 h
Granollers-Santboià j. 38
Diumenge 13 de maig a les 12 h
Palamós (18è/31 p.)
Prat-Palamós j. 37
Diumenge 6 de maig a les 12 h
Palamós-l’Hospitalet j. 38
Diumenge 13 de maig a les 12 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)