Girona

“Aleix Garcia? Jo he de pensar per 25”

La resposta. “L’Aleix que acaba la temporada no és el mateix que la va començar; aquest any li ha anat enormement bé”, va argumentar Machín, després que el migcampista d’Ulldecona es queixés de la seva poca participació

Pablo Machín va valorar les declaracions d’Aleix Garcia, que en una entrevista publicada dijous a L’Esportiu explicava que el tècnic té el seu onze i hi va fins a la mort i que no creia que tingués cap motiu per no donar-li més oportunitats. “Si ho ha dit, deu tenir els seus motius. Això és molt particular. Jo sempre dic que he de pensar per 25, i segurament quan es fa una entrevista particular, el futbolista pensa individualment”, va començar dient Machín, que va continuar: “El que és clar és que Aleix, on té l’oportunitat de demostrar com n’és, de bon futbolista, és al Girona i a primera divisió, i això no es regala a ningú. És indubtable que si no tingués nivell nosaltres no l’hauríem tingut a la plantilla.” I va argumentar: “Crec que quan he pensat que ens podia ajudar i que mereixia jugar, ho ha fet. Jo tinc molt clar que vull ser just. Ara bé, molts cops la justícia, depenent del punt de vista des d’on es miri, es pot considerar més justa o menys.”

Machín veu una evolució en el futbolista: “L’Aleix que acaba la temporada no és el mateix que la va començar. Crec que ell també n’es conscient. Aquest any a ell li ha anat enormement bé. I a nosaltres, poder comptar amb la seva qualitat, igualment.” Cedit pel Manchester City, Aleix Garcia ha acumulat 825 minuts en 19 participacions en la lliga.

EL SEU PAPER

“Quan he pensat que ens podia ajudar i que mereixia jugar, ho ha fet”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)