3a divisió FEF

El primer cara o creu

3a divisió. El Palamós visita el Prat obligat a igualar el resultat del Granollers, que visita el Figueres, si no vol baixar avui. Si el degà i la Unió guanyen, els de Pitu Batlle sortiran del descens

El Palamós es podria convertir avui en equip de primera catalana si en la visita al camp del Prat obté un resultat pitjor que el que el Granollers aconsegueixi a Vilatenim. Tot i això, els palamosins afronten la jornada amb optimisme, i és que si són capaços de sumar els tres punts al Prat i el Granollers surt derrotat de Vilatenim, els de Pitu Batlle sortiran de la zona de descens per afrontar l’última jornada en la millor situació.

Amb un ull a cada camp

Després de fallar la setmana passada a casa contra l’Europa (1-3), el Palamós sap que sumar els sis punts en les deus jornades que queden és gairebé innegociable. Per això els de Pitu Batlle volen assaltar avui el camp del Prat, que necessita guanyar per mantenir possibilitats de jugar la promoció d’ascens, i encadenar la segona victòria a domicili. “Sabíem que el tram final de calendari seria molt dur. El Prat és un equip sòlid i ben treballat, però crec que si corregim petits errors podem sumar aquests tres punts i els tres de casa amb l’Hospitalet, tot i que per fer-ho haurem de ser més efectius”, assegura el tècnic, que com tot l’equip estarà molt pendent del que faci el Granollers a Figueres: “En la primera volta el Figueres va guanyar 0-3 i fa onze partits que no perd; per tant, confiem en ells, però el més important és que fem la feina nosaltres. Si finalment no ho aconseguim, el més important és que ho hàgim donat tot fins al darrer segon per intentar aconseguir la permanència.”

El Prat tampoc arriba en el seu millor moment, i és que a casa no hi ha guanyat des del mes de febrer i en els últims cinc partits al Sagnier només ha estat capaç de sumar 2 punts dels 15 possibles. Per al partit d’avui Pitu Batlle no podrà disposar dels lesionats Marc Gelmà, Pascu, Kike Sánchez i Àlex Campos, ni del sancionat Botxi, però recuperarà Uri Vila i Marc Medina, que ja estan recuperats.

El millor comiat possible

El Figueres és conscient que pot tenir un paper clau en la lluita per evitar el descens, però es vol aïllar de tot i centrar-se en ell mateix i allargar la ratxa d’onze partits sense conèixer la derrota. “Nosaltres tenim la il·lusió d’acabar de la millor manera possible davant la nostra afició i mantenir la ratxa que tenim. Ens vam marcar l’objectiu de sumar 36 punts en la segona volta i per això hem de guanyar avui i a Sant Andreu, sense especular sobre cap resultat dels rivals. Si ho aconseguim, bé i si no també, perquè la temporada que hem fet és bona i digna d’un bon treball”, analitza el tècnic, José Luis de los Reyes Gordillo, que no podrà disposar dels lesionats Carles Puig i Canal.

LA PRÈVIA

El Figueres fa onze partits que no perd i confiem en ells, però el més important és que nosaltres fem la feina
Hem de guanyar avui a Sant Andreu, sense especular sobre cap resultat dels rivals. La temporada ha estat bona
J.L. de los Reyes Gordillo
entrenador del figueres
Corregint petits errors podem sumar els tres punts al camp del Prat i contra l’Hospitalet
Pitu Batlle
entrenador del palamós
Tenim la il·lusió d’acabar de la millor manera davant la nostra afició. Ens vam marcar l’objectiu de sumar 36 punts en la segona volta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)