2a divisió FEF

JOAN AGUSTÍ

PRESIDENT DE L’OLOT

“Ens sabria molt de greu baixar, hem de lluitar com mai”

“Si ens salvem crec que tenim un dels projectes esportius més atractius del futbol català”

L’Olot es jugarà la permanència la darrera jornada a casa contra l’Elx. Nervis?
Encarem el partit amb tota la il·lusió i com si fos un play-off de permanència, i amb la nostra afició al costat, que és la millor de la categoria. La segona B és molt competitiva, amb equips filials amb pressupostos extraordinaris i amb clubs amb deutes impagats, i competim contra tots. Volem salvar-nos per consolidar el projecte el curs vinent a segona B.
L’Olot depèn d’ell mateix i tindrà la seva gran afició al costat. Motius per ser optimista, oi?
Sí, però també som conscients que hi ha algun club que no s’hi juga res, i aquest no és el nostre cas pel que fa al rival.
L’escalf del municipal ha de ser vital, és una afició que mai falla.
Confiem en la plantilla i en el jugador número dotze, que per a nosaltres sempre és fonamental. Tota la pressió serà esportiva i serà dins del camp, i amb la nostra afició ho tirarem endavant.
Dels cinc equips implicats en la lluita per la salvació l’Olot és el que té més punts, i el ‘goal-average’ el tenen guanyat contra la majoria. Dos aspectes més per creure en la permanència.
Sí, amb el sol equip que no tenim el goal-average guanyat és amb el Llagostera, així que un empat amb el Llagostera ens perjudicaria força.
Ara que parlem del Llagostera, millor que se salvin els dos equips gironins, oi?
Com més equips de la província, millor.
S’esperava arribar a la darrera jornada encara amb possibilitats de baixar?
Sempre he confiat en la plantilla i per a mi no va ser cap sorpresa la reacció que vam tenir amb el canvi de tècnic. No m’esperava que ho faríem amb una ratxa tan gran, però sí que creia que reaccionaríem. I també pensava que no estaríem implicats en el descens en el darrer partit, perquè hem perdut oportunitats per rematar la feina i no ho hem fet de manera incomprensible, com el dia del Formentera, el darrer partit a Lleida... però això és futbol i la sort unes vegades et va a favor i unes altres, en contra.
Un descens a tercera divisió seria un daltabaix per al club?
De la mateixa manera que l’altra vegada que vam perdre la categoria vam respirar una mica econòmicament, aquest cop no és així, tenim el club consolidat i podem estar a segona B amb més facilitat l’any vinent. Ens sabria molt de greu baixar, però jo sempre dic que un esportista ha de saber guanyar i perdre i la possibilitat de baixar encara hi és, així que haurem de lluitar com mai dins el camp. L’equip ha de fer el millor partit del curs i a la graderia també hauríem de tenir la millor assistència de l’any.
Què me’n diu, del futur de l’Olot?
Si ens salvem crec que tenim un dels projectes esportius més atractius del futbol català. Fer un equip de proximitat, amb jugadors de les comarques de Girona i amb jugadors catalans a segona B, no ho fa ningú més, només l’Olot.
I Joan Agustí com a president té corda per a estona?
Fins que puguem preparar una alternativa que pugui donar suport al projecte actual. No tinc cap voluntat d’estar-hi tota la vida ni tampoc de sortir-ne fugint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)