2a divisió FEF

Derrotats pel subcampió

Remuntats. El Figueres perd a casa del Sant Andreu (2-1) tot i avançar-se en el marcador i els quadribarrats acaben la temporada segons

sant andreu 2 figueres 1

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Méndez, Víctor, Alcover, Guerrero (Elhadji, 68’), Alfred, Josu (Juanan, 72’) i Óscar (Alberto, 81’).FIGUERES:Aroca, Espuña, Romero, Cunill, Hostench (Pons, 50’), Maik, Éric Torres, Ferrón, Pep, Ritxi (Gil Muntadas, 69’) i Bonaventura (Pimentel, 60’).GOLS:0-1 (25’) Ferrón. 1-1 (38’) Carroza. 2-1 (79’) Alcover.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:als locals Guerrero, Josu, Noguera; i als visitants Romero, Cunill i Éric Torres.

El Figueres va fer suar el Sant Andreu per convertir-se en el campió dels mortals a tercera, i és que els quadribarrats van haver de remuntar un polèmic gol de Ferrón. La pilota aturada va acabar passant factura al conjunt figuerenc, que després de marxar amb les mans buides acaba la temporada en la desena posició prou meritòria després dels contratemps que ha viscut durant la temporada. El Sant Andreu, a banda de tenir el factor camp a la promoció, també es va guanyar el dret a participar el curs que ve en la copa.

El partit va ser dominat des del primer moment pels locals. Alfred i Alcover ho van provar amb xuts llunyans abans que el Figueres, en una de les seves escasses aproximacions, s’avancés. Amb polèmica, perquè Bonaventura, en clara posició de fora de joc, obstaculitzava Segovia en l’intent d’aturar la rematada de Ferrón, a passada de Pep. La reacció local va ser fulminant amb un tram final intens de la primera part. L’empat va arribar en una acció d’estratègia: córner que serveix Alcover, Josu prolonga al punt de penal i Carroza remata al segon pal.

El segon temps va ser també del Sant Andreu, amb possessió de pilota i aproximacions fins que en el 79’, Alcover va transformar de manera magistral una falta en el 2-1 que donava el subcampionat, salvat per Segovia en la darrera acció del duel amb una prodigiosa aturada, amb l’ajuda del pal, després d’un gran xut de falta de Ferrón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)