Girona

El Girona FC incorpora Marc Gasol al consell assessor

Un més. El president del Bàsquet Girona i jugador del Memphis Grizzlies amplia a deu els membres d’aquest òrgan consultiu, creat pel club de Montilivi arran de l’ascens a primera divisió

El Girona FC ha incorporat al seu consell assessor el jugador de l’NBA i president del Bàsquet Girona, Marc Gasol. El pivot dels Memphis Grizzlies, que ja va presenciar dissabte des de la llotja de Montilivi el Girona-València, serà el desè element d’aquest òrgan consultiu que el Girona va constituir coincidint amb l’ascens de l’equip a primera divisió i que té com a objectiu assessorar el club per reforçar i incrementar les sinergies entre el club i els socis, els aficionats, la ciutat i la demarcació. Gasol s’afegeix a una llista que ja integraven Joaquim Nadal (exalcalde Girona i exconseller de la Generalitat), Jordi Bosch (periodista i president d’Endemol Espanya), Jaume Roures (fundador de Mediapro), Joan Roca (xef i propietari del restaurant El Celler de Can Roca), Pepita Perich (directora gerent de la Fundació Ramon Noguera), Josep Maria Fonalleras (periodista i escriptor), Jordi Triola (president de la Fundació Girona FC), Albert Serra (enginyer i exfutbolista del Girona) i Lluís Serras (economista i president de la Penya Pablo Machine).

Acord de col·laboració

Més enllà de l’entrada de Marc Gasol en aquest consell de notables, el Girona FC i el Bàsquet Girona –que presideix el jugador de l’NBA– van firmar un conveni de col·laboració que té com a missió impulsar conjuntament una sèrie d’activitats per fomentar la pràctica de l’esport i els seus valors. En aquest marc, els dos clubs posaran en marxa conjuntament activitats com ara jornades esportives i xerrades a la universitat i les escoles. També es vol dissenyar un programa d’accions conjuntes en matèria de patrocinis i de responsabilitat social corporativa, com ara visites a hospitals o dinars solidaris. La temporada que ve el CB Girona també lluirà el lema Orgull gironí a la samarreta.

“Estic agraït per la confiança que el Girona ha dipositat en nosaltres per fer junts aquest camí”, va comentar Marc Gasol. “Ens satisfà que ens vegin com un actiu per treballar plegats en la potenciació de l’esport gironí. Tenim ganes d’aprendre del seu funcionament ja que amb tot el que han fet aquests anys són un mirall”, va afegir-hi el pivot de l’NBA.

El president del Girona, Delfí Geli, també va expressar la seva satisfacció: “Fa temps que parlàvem amb el Marc de poder fer coses junts perquè ell també està molt lligat a Girona. És bo per a tothom i, sobretot, creiem que qui més hi guanyarà és l’esport gironí. Hem d’aprofitar l’empenta que ens dona la il·lusió que compartim per transmetre els valors de l’esport i poder ajudar en tot el que puguem.”

COL·LABORACIÓ

El Girona FC i el Bàsquet Girona signen un acord per fomentar els valors de l’esport

ACTIVITATS

Organitzaran xerrades a la universitat i les escoles i jornades esportives

SATISFETS

Gasol i Geli destaquen que els dos clubs seran més forts si fan junts aquest camí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)