Reus

Quatre partits a Olmo

Reus. El central va ser expulsat per un cop de cap que Juan Villar (Tenerife) va exagerar i el comitè de competició l’ha castigat amb duresa. El club roig-i-negre presenta al·legacions

El comitè de competició va castigar ahir amb quatre partits de sanció el central del Reus Jesús Olmo per l’expulsió contra el Tenerife, segons l’àrbitre per haver “colpejat un adversari amb el cap sense estar la pilota en disputa”. Després d’una topada amb Juan Villar, Olmo es va encarar amb agressivitat amb el jugador andalús, i probablement va arribar a fregar-li cara, però Villar va exagerar la suposada agressió i es va deixar caure amb teatralitat. Això és el que es desprèn de les imatges i al que s’agafa el Reus, que ja va presentar dilluns unes al·legacions que el comitè ha desestimat i que insistirà a altres instàncies. Si es manté el càstig, que inclou una multa de 3.005 euros per al jugador i 800 per al club, Olmo es perdrà els tres últims partits d’aquest curs i el primer del vinent.

El lloc d’Olmo al costat d’Atienza a l’eix de la defensa l’hauria d’ocupar Pablo Íñiguez, però es va perdre el partit contra el Tenerife per lesió i és dubte. Si no Tito Ortiz, que ja va jugar de central després de l’expulsió d’Olmo, ocuparà la vacant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)