3a divisió FEF

Javi Salamero, l’escollit per retornar el Palamós a tercera

3a divisió. El tècnic, ara al Llagostera B, dirigirà el degà el curs que ve a primera catalana

El Palamós ha anat molt ràpid a trobar entrenador després que dijous el president, Joan Pau Pérez, anunciés que Pitu Batlle i el seu cos tècnic no continuarien. Javi Salamero, que aquesta temporada ha entrenat el Llagostera B –l’equip és novè després de sis jornades sense guanyar–, serà l’encarregat de dirigir els de la Costa Brava la temporada que ve a primera catalana amb l’objectiu clar d’aconseguir retornar l’equip a tercera.

El tècnic de Saragossa compleix el perfil que el club palamosí reclamava d’un entrenador amb experiència en la categoria, ja que, a part de l’actual etapa al Llagostera B, ja va entrenar el Farners el curs 2011/12. Més enllà de primera catalana, Salamero va viure la seva millor etapa al Girona, on va aconseguir l’ascens de tercera a segona B i després va entrenar l’equip a segona A compaginant la tasca de director esportiu. A banda del club de Montilivi, Javi Salamero també va entrenar el Nàstic de Tarragona el curs 2012/13 a segona B i el curs següent el Sabadell a segona A, on només va estar les primeres quinze jornades de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)