Reus

El plaer de competir

Reus. Amb l’objectiu complert, els roig-i-negres volen mantenir el nivell d’exigència fins a l’últim partit

El Reus és un dels pocs equips de segona A que afronten les tres últimes jornades sense res en joc. Hauria volgut arribar al tram final amb alguna possibilitat d’entrar a la fase d’ascens, però havent segellat la permanència abans d’hora, vistos els projectes ambiciosos que té per sota i que encara no han pogut assegurar la continuïtat en la categoria, n’hi ha per estar content. Ara li toca disfrutar dels partits, sense pressió, sense urgències, la qual cosa no vol dir que renunciarà a competir, ben al contrari. El Reus, des que va arribar fa dos anys a segona A, ha demostrat que és un equip regular i competitiu sempre ja que sap que, per la seva humilitat, si deixa de prémer l’accelerador, encara que s’ho pugui permetre, ho pot pagar a la llarga. “Hem de competir fins al final per continuar creixent”, afirma el tècnic, Aritz López Garai.

El Granada és el rival d’avui a Los Cármenes. L’equip andalús, que la temporada passada jugava a primera, va fer un projecte per recuperar la màxima categoria. Va estar a la zona alta durant moltes setmanes, però a partir del març va iniciar una dinàmica negativa que va comportar la destitució del tècnic, José Luis Oltra, i del seu substitut, Pedro Morilla. El tercer entrenador del curs, Miguel Ángel Portugal, tampoc pot redreçar el rumb dels andalusos, que només han guanyat un dels últims onze partits.

El Reus, en canvi, viu un moment dolç, amb cinc partits sense perdre (11 punts de 15). El principal maldecap dels últims dies al club roig-i-negre han estat els quatre partits de sanció que li han caigut a Olmo, que avui serà substituït a l’eix de la defensa per Íñiguez, si està recuperat d’una lesió, o Tito.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)