1a femenina

La copa i la possibilitat de redempció del Barça

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana debuta contra el Llevant, amb la voluntat de sentenciar l’eliminatòria ja en el partit d’anada

Després d’acabar en segona posició en la lliga i quedar-se amb una sensació agredolça a Europa, el Barça inicia el camí del tercer títol de la temporada amb la voluntat de redimir-se. El conjunt blaugrana disputa (16 h, ciutat esportiva Joan Gamper, Gol), l’anada dels quarts de final de la copa.

“Totes les competicions les afrontem amb ganes de fer-ho bé. La il·lusió i les ganes de guanyar són màximes”, explica el seu entrenador, Fran Sánchez. “No hi ha pressió perquè els objectius són els mateixos”, diu Alèxia Putellas. Les blaugrana han quedat emparellades amb el vuitè classificat, el Llevant, a qui han guanyat en la lliga per 5-0 i 0-5 en els partits d’anada i tornada. “És cert que han entrat en la vuitena posició però és un equip amb armes per fer-nos mal”, deia el tècnic blaugrana. L’objectiu és sentenciar l’eliminatòria ja des del partit d’anada. La tornada serà la setmana que ve a Bunyol (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)