2a divisió FEF

“Hem de ser agressius i intensos des de l’inici”

Òscar Álvarez Entrenador del Llagostera

Tota aquesta setmana l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, ha intentat inculcar als seus jugadors la importància de sortir del partit d’avui amb una bona victòria al municipal. La premissa és clara, la de sortir a totes des de bon principi, tot i que Álvarez també destaca el fet que s’ha de tenir al cap una eliminatòria de 180 minuts: “Hem de ser conscients que jugarem dos partits i que s’han de controlar molts aspectes, però jugant primer a casa està clar que hem de ser agressius i intensos des de l’inici. A veure si podem obrir ràpid el marcador, i també volem ser sòlids en defensa, ja que ara el valor doble dels gols a camp contrari tindrà un pes important.”

Álvarez també va comentar el fet que l’Izarra estarà acostumat a les condicions del terreny de joc del municipal, com també que el Llagostera s’ha habituat a jugar sota pressió aquesta temporada: “Hem patit molt durant tot l’any, amb moltes situacions límit, i l’equip s’ha aixecat moltes vegades, com també farem ara. Tot això ens ha fet forts.”

EN POSITIU

“Hem patit molt tot l’any, amb moltes situacions límit, i això ens ha fet més forts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)