Territorial

El Llagostera B torna a perdre i continua sense aixecar el cap

1a catalana. El filial va tornar a perdre i eleva la mala sèrie a 2 punts de 21 de possibles

LLAGOSTERA B 0 MANRESA 2

LLAGOSTERA B:Òscar López, Juan Cruz, Campeny, Valentí, Joel Vilalta (Sergi Barco, 65’), Allende (Llorenç, 26’), Musonda (Ousman, 45’), Marçal, Adrià Casanovas (Juanfe, 58’), Alexis Sánchez i Ibra (Kamal, 45’).MANRESA:Luque (Rando, 45’), Moha, Villalba, Agus, Dani Erencia (Cuello, 58’), Bernat, Biel (Marc Serra, 58’), Blanco, Javi López, Manel Sala (Roger, 45’) i Adri Arenas (Brian, 58’).GOLS:0-1 (6’) Manel Sala. 0-2 (75’) Brian.ÀRBITRE:Giró Pujols.T.G.:als locals Valentí, Sergi Barco i Alexis Sánchez; als visitants Dani Erencia, Agus, Brian, Villalba i Moha.T.V.:cap.COMENTARI:El Llagostera B va tornar a perdre i encadena ja set enfrontaments sense conèixer la victòria. El conjunt dirigit per Javi Salamero, de fet, ha sumat només dos punts dels últims 21 punts possibles i continua en depressió perdent posicions en la classificació. El Manresa, que jugarà la promoció d’ascens a tercera divisió, es va avançar ben aviat en el marcador gràcies a una diana de l’exjugador del Manlleu, Manel Sala. La diana visitant va ser un cop dur per als joves futbolistes del conjunt llagosterenc, que tot i això van igualar les forces amb el rival i van gaudir d’alguna ocasió de gol. En el minut 75, però, Brian, que acabava d’entrar al terreny de joc, va sentenciar el Llagostera B establint el 0-2 definitiu per a un equip que només pensa en la promoció.