Girona

Encara queda un capítol

El comiat. Un cop tancada la competició de lliga, la plantilla del Girona posarà punt final al curs a Vilatenim abans que una bona part dels efectius marxin al mundial o comencin vacances

El Girona va acabar dissabte a Las Palmas la seva primera participació en la màxima categoria del futbol estatal però la plantilla blanc-i-vermella encara no ha tancat del tot la temporada. El darrer capítol d’aquest any memorable es viurà demà a Vilatenim, on ara sí, els jugadors que han fet història amb una magnífica trajectòria a primera divisió es cordaran per últim cop les botes per jugar l’amistós contra el Figueres. El duel a Vilatenim es va tancar durant les negociacions per incorporar Chicho com a entrenador del Peralada i donarà el tret de sortida als actes de celebració del centenari del club figuerenc.

A sobre el verd de Vilatenim s’hi veurà el gros de la plantilla que tan bé ha competit a primera divisió però també seria lògic que homes que han de disputar el mundial en breu o que saben que el seu futur és lluny de Montilivi –com Maffeo, fitxat per l’Stuttgart–, no trepitgin el terreny de joc de la Unió per evitar ensurts.

A punt per desconnectar

Després de la victòria a Las Palmas, l’equip que dirigeix Pablo Machín va fer festa ahir i també avui, però la desconnexió de la disciplina gironina pel que fa als jugadors no es produirà fins dimecres, superat el compromís amb el Figueres. Serà en aquest moment quan els mundialistes del Girona faran les maletes cap als seus països per començar a preparar la cita de Rússia –que comença el 15 de juny–, mentre que els altres integrants de l’equip podran començar les vacances. L’activitat no tornarà a Montilivi fins a les primeres setmanes de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)