3a divisió FEF

Moció de censura a Joan Pau Pérez

3a divisió. Pere Aliu presentarà avui 36 signatures per forçar la dimissió del president del Palamós, o en cas contrari aconseguir que es voti la moció a l’assemblea extraordinària de socis del 7 de juny

El descens del Palamós a 1a catalana després d’una mala temporada continua portant cua. L’últim capítol començarà avui, i és que un grup de socis del degà encapçalat per Pere Aliu ha decidit presentar una moció de censura per forçar la marxa del president Joan Pau Pérez. “Hem intentat presentar la sol·licitud i no ens l’han agafat, però avui ho tornarem a intentar i si no la presentarem a la FCF”, comenta Aliu, que assegura tenir 36 signatures –segons els estatuts se’n necessiten 16, un deu per cent dels 159 socis amb dret a vot que té el club. “Som un grup de socis que estem descontents amb com ha anat la temporada i sobretot amb la manera de fer del president i hem decidit fer un pas endavant i prendre el control del club. Tenim una quinzena de persones disposades a entrar i una persona com Patxi Otamendi que no és soci però s’ha compromès a donar el seu suport econòmic”, assegura Aliu, molt contundent contra l’actual president: “Les pràctiques dictatorials d’en Joan Pau no ens convencen. Abans d’arribar aquí hem intentat parlar-ho però sembla que el lloc de president està atorgat de manera vitalícia. Intentarem arribar a un acord fins l’últim moment, que passa pel canvi de president, que és l’única cosa que busquem. No pensem que sacrificar una sola persona hagi de ser tan important que condicioni que entrin altres persones a la junta i es pugui fer un projecte més ambiciós, més participatiu i més a prop del poble.” En el cas que no hi hagi acord, la moció de censura es podria votar en l’assemblea extraordinària que el club ja ha convocat pel dijous 7 de juny a la biblioteca Lluís Barceló i Bou.

LA VALORACIÓ

Som un grup de socis que estem descontents amb com ha anat la temporada i sobretot amb la manera de fer del president
Les pràctiques dictatorials del president no ens convencen. Hem intentat parlar-ho i buscarem un acord
Pere Aliu
soci del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)