2a divisió A

L’Osca de Rubi, a primera

Ascens històric. El conjunt blaugrana va fer els deures a l’Anxo Carro i jugarà en la màxima categoria del futbol espanyol

lugo 0 osca 2

LUGO:Roberto, Kravets, José Carlos, Lemos, Luis Muñoz, Iriome, Fernando Seoane, Jaime Romero (Chuili, 63’), Azeez (Fede Vico, 73’), Cristian Herrera (Sergio Gil, 46’) i Escriche.OSCA:Remiro (Santamaría, 27’), Brezancic, Pulido, Jair Amador, David Ferreiro (Sastre, 60’), Aguilera, Alex González, Moi Gómez, Gonzalo Melero, Gallar i Cucho Hernández (Chimy Ávila 81’).GOLS:0-1 (6’) Gallar. 0-2 (38’) Pulido.ÀRBITRE:López Toca (col·legi cantàbric).T.G.:José Carlos, Lemos i Sergio Gil; i als visitants Brezancic, Moi Gómez i Gonzalo Melero.PÚBLIC:3.165 espectadors.

L’entrenador maresmenc Joan Francesc Ferrer, Rubi, va aconseguir ahir el major èxit de la història de l’Osca: un ascens a primera divisió. El club aragonès, que mai ho ha competit a la màxima categoria del futbol espanyol, necessitava la victòria al camp del Lugo per segellar aquesta fita i no va fallar, culminant una temporada rodona en què només li queda competir per amarrar el títol de lliga. Conscients de tot el que hi havia en joc sobre la gespa de l’Anxo Carro, l’Osca va sortir amb molta intensitat i Gallar va obrir la llauna en el minut 8. Abans del descans, un golàs de Pulido va encarrilar una victòria que, després d’un segon temps molt rigorós dels blaugrana, no es va escapar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)