2a divisió FEF

Un estiu per planificar

2a divisió B. Amb més de la meitat de la plantilla amb contracte, l’Olot treballa per assegurar la continuïtat de més integrants i posar així fil a l’agulla a les incorporacions que elevin el nivell

L’Olot ha fet el primer gran pas per assegurar la continuïtat de bona part del bloc que ha acabat amb tan bones sensacions el curs, amb la permanència lligada en l’últim sospir gràcies a una gran segona volta de campionat. El club de la Garrotxa va anunciar una llista de fins catorze futbolistes que tenen el contracte renovat per a la temporada 2018/19. Xavi Ginard, Guillem Sacrest, Roger Barnils, Albert Blázquez, Héctor Simón, Jordi Masó, Ivan Guzmán, Alfredo, Xumetra, Dembo, Marc Mas, el jove Oriol Pujadas i els juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí són els jugadors que saben segur que iniciaran la pretemporada a les ordres de Raúl Garrido i el seu ajudant, Kevin Martínez. El bloc, inclosos els juvenils Aspar i Arumí o els joves Sacrest i Pujadas –aquests dos podrien ser cedits ja que necessiten competir i evolucionar–, podria veure’s incrementat els pròxims dies amb futbolistes importants en els esquemes de Garrido com ho són Jose Martínez, un dels capitans, Carles Mas, un fix en el perfil esquerre de l’eix central, o Pedro del Campo, que en el seu primer any a segona B ha demostrat que té el nivell suficient per ser una peça indispensable.

Aquesta setmana, el secretari tècnic de l’Olot, Sergi Raset, iniciarà la tanda de reunions amb els futbolistes que acaben contracte el pròxim 30 de juny per proposar la renovació per una campanya més, o la finalització definitiva de la vinculació.

A part de Jose, Carles Mas i Pedro del Campo, el club ha d’estudiar altres casos igual d’importants, però el que sembla segur és que Roger Vidal penjarà les botes per incrustar-se dins l’organigrama de l’entitat presidida per Joan Agustí –el mig de Castellfollit tindrà el seu homenatge– i que en el capítol d’arribades s’ha focalitzat l’atenció en jugadors d’un perfil acurat i definit del projecte del club. Futbolistes com el gironí Eloi Amagat, que deixarà el Girona el 30 de juny, o el garrotxí Marc Nierga, amb contracte amb el Lleida però obert a una sortida, agraden i són les prioritats.

Porters
Xavi Ginard 2019
Moha Chaoui 30 de juny
Òscar Bastida 30 de juny
Guillem Sacrest 2019
Defenses
Jose Martínez 30 de juny
Roger Barnils 2019
Carles Mas 30 de juny
Lluís Micaló 30 de juny
Albert Blázquez 2019
David Bigas 30 de juny
Migcampistes
Iván Guzmán 2019
Roger Vidal 30 de juny
Dembo Batchilly 2019
Alfredo Gutiérrez 2019
Pedro del Campo 30 de juny
Yeray Sabariego 30 de juny
Jordi Masó 2019
Jordi Xumetra 2020
Héctor Simón 2019
Oriol Pujadas 2019
Davanters
Marc Mas 2019
Marc Cosme 30 de juny
Uri Santos 30 de juny
Alberto Toril fi de cessió
Juvenil
Lluís Aspar 2019
Joel Arumí 2019
Entrenador
Raúl Garrido 2019
Kevin Martínez 2019

ELS PERFILS

Jugadors com Eloi Amagat o Marc Nierga agraden al club i són dues de les prioritats

PER PARLAR-HI

Homes com Jose, Pedro del Campo i Carles Mas haurien de ser els següents a renovar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)