Girona

Machín allarga la partida

L’entrenador manté la incertesa respecte a la continuïtat a Montilivi perquè el sedueix l’interès d’altres clubs, amb el Sevilla al capdavant

Tot i que el tècnic ha dit que espera la resposta d’una contraoferta, el Girona considera que la proposta per dues temporades més que li va fer és molt bona i no la mourà

El Sevilla pensa en Machín però no té ni tan sols director esportiu
El Girona confia que el serial acabi bé, però ja mira altres perfils

Des que fa dos mesos va parlar a Sòria de la possibilitat que li arribés “una oferta irrebutjable”, Pablo Machín ha anat allargant un serial que genera desgast i incertesa. L’entrenador s’ha mostrat sempre afalagat i seduït per formar part de la llista de candidats a ocupar altres banquetes lliures, i els seus dubtes han anat demorant la resposta a la proposta del Girona. Un dels clubs que més han pensat en Machín és el Sevilla, que per història, potencial i perspectives –jugarà l’Europa League– encaixaria com a destinació atractiva per al de Gómara. El conjunt andalús té Machín com a candidat, però està en un procés de reformes que inclou la contractació d’un director esportiu, pas previ a l’arribada d’un entrenador. El president del club andalús, José Castro, es va reunir amb el director esportiu del Getafe, Ramon Planes, que hauria vist bé la contractació de Machín. Però el lleidatà va posar el fre ahir a la seva arribada a la direcció esportiva del Sevilla, cosa que posava en quarantena –sense descartar-ho ni de bon tros– l’interès del club andalús per Machín.

Amb banquetes per ocupar, Machín ha anat allargant la incertesa, reforçada amb missatges reiterats a les sales de premsa abans i després dels últims partits de lliga. El tècnic va explicar públicament que, agraït amb la proposta a llarg termini del Girona, ell havia decidit fer una contraoferta, deixant entreveure que la pilota era a la teulada del club. El Girona, en canvi, entén que la proposta que va fer a l’entrenador per dues temporades més –fins al juny del 2021– és molt bona, i no la pensa moure. A diferència de Machín, que ha anat expressant dubtes i deixant portes obertes, els missatges dels responsables del club sempre han estat en el sentit que veien l’acord a prop i que confiaven obtenir el sí del tècnic.

El Girona confia que Machín no allargui gaire més temps el serial que ell mateix ha anat alimentant. De fet, la primera intenció de l’entitat era que es definís ben aviat, conscient que la configuració de la plantilla està molt marcada per l’estil del tècnic, i això ja no ho ha aconseguit perquè la resposta s’ha anat demorant. Com és lògic, tal com va reconèixer el mateix Machín, el Girona tampoc s’està quiet i ha començat a valorar altres perfils per si necessita un altre entrenador. La direcció esportiva té avançada la confecció de la plantilla (18 futbolistes lligats), molt definida a partir de l’esquema amb tres centrals i carrilers que aplica Pablo Machín. Canviar l’entrenador aquest estiu significaria haver de reformular el disseny de la plantilla, cosa que relativitzaria la feina avançada i el marge de temps que havia guanyat l’àrea esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)