Girona

El pitxitxi canvia el rol

Un altre repte. Cristhian Stuani s’integra als entrenaments de la selecció uruguaiana, que prepara la cita per a Rússia. “Aspirem a fer un gran mundial”, diu el màxim golejador del Girona

Protagonista absolut a Montilivi, Cristhian Stuani ha tancat la seva temporada més productiva a primera divisió amb 21 gols, el sostre d’un jugador del Girona en la Lliga de Futbol Professional. L’exdavanter de l’Espanyol, fix i fonamental per a Pablo Machín, no ha tingut descans. Quatre dies després de tancar amb un doblet a Las Palmas la seva participació amb el Girona, Stuani es va integrar als entrenaments de la selecció uruguaiana, que comença a preparar la participació en el mundial de Rússia. Amb companys com Luis Suárez, Edinson Cavani i Maxi Gómez, el jugador del Girona és conscient que assumeix a la selecció un rol diferent del que té al seu club, però afronta molt motivat la cita a Rússia.

Stuani té la presència assegurada en el mundial, però Tabárez ha de descartar encara tres jugadors abans de fer pública la llista definitiva de l’Uruguai. “Tots els davanters hem fet una molt bona temporada, amb molts gols i fent coses importants, i això és important per a la selecció. He fet un any molt bo, el meu millor registre a Europa, però fins que no vegi el meu nom a la llista no estaré tranquil”, va explicar Stuani als mitjans de comunicació quan va arribar a l’aeroport de Carrasco. El davanter del Girona és optimista pel que fa a les possibilitats de l’Uruguai en el mundial: “Hem d’afrontar la primera fase amb humilitat. Som conscients del gran equip que tenim i aspirem a fer un gran mundial. Tenim una gran oportunitat de situar l’Uruguai ben amunt.” Stuani es va integrar ahir als entrenaments que la selecció dirigida per Tabárez està fent al complex de l’Associació Uruguaiana de Futbol, molt a prop de Montevideo. L’Uruguai està enquadrat en el grup A del mundial, juntament amb Egipte, l’Aràbia Saudita i l’amfitrió, Rússia.

A més de Stuani, té el lloc segur en el mundial el porter del Girona Yassine Bounou. També aspiren a ser-hi dos colombians, el carriler Johan Mojica i, amb menys possibilitats, el central Bernardo Espinosa.

AMB PRUDÈNCIA

“He fet molt bon any, però fins que no vegi el meu nom a la llista no estaré tranquil”, assegura

LES EXPECTATIVES

“Tenim una gran oportunitat de situar l’Uruguai ben amunt. Ho hem d’afrontar amb humilitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)