Barça B

De final en final

Barça B. Els blaugrana necessiten encadenar el tercer triomf consecutiu per arribar amb opcions a la darrera jornada. L’Albacete, concentrat des de dimecres, vol tancar la salvació avui

Tantes ensopegades prèvies han donat al Barça quatre ultimàtums, dos dels quals ha solucionat delectant-se. Els triomfs contra dos candidats a l’ascens (Sporting i Cadis) han evitat el descens immediat del filial blaugrana. Però encara no n’hi ha prou. Els sis punts són necessaris per assolir la permanència. El camí continua. Avui, l’Albacete es vestirà amb les millors gales per certificar una permanència que fa temps que se li resisteix per culpa d’una ratxa de nou partits sense guanyar. Una derrota contra el Barça B, en canvi, l’obligaria a deixar-ho per a la darrera setmana a Tenerife.

La concentració és màxima per als dos equips. Especialment per a l’Albacete que s’ha concentrat des de dimecres per preparar l’enfrontament. Enrique Martín Monreal vol canviar la dinàmica del seu equip. Tot al contrari que García Pimienta, que és conscient que la situació és límit però optimista amb els dos triomfs aconseguits fins ara. “Els dos últims partits ens ha donat confiança perquè no només hem guanyat sinó que hem jugat a un alt nivell. I això és el que espero per al partit. Si estem al màxim nivell i fem les coses bé, tindrem moltes oportunitats”, va explicar el tècnic del filial.

El Barça s’haurà d’enfrontar contra un rival amb qui va caure en la primera volta (0-1) ja que va ser incapaç de trencar el seu mur defensiu de cinc defenses i tres migcampistes. L’efectivitat blaugrana, de la mà de Marc Cardona, ha afegit una altra dimensió al joc de l’equip i avui serà més necessària que mai tot i jugar a domicili.

LA PRÈVIA

Si estem al màxim nivell i fem les coses bé, tindrem moltes oportunitats. Arribem amb confiança després dels dos triomfs
Javi García Pimienta
entrenador del barça b
Juguem a casa, reconeixem quin és el seu nivell tècnic però nosaltres ens juguem la categoria i ho donarem tot per salvar-nos
Enrique Martín Monreal
entrenador de l’albacete

Torna Aleñá, Galarreta i l’onze tipus

El Barça B va salvar un match ball la setmana passada contra el Cadis amb dues baixes molt importants: ni Aleñá ni Ruiz de Galarreta, tots dos migcampistes, van poder jugar per sanció. Avui, el tècnic torna a recuperar els dos jugadors i sembla que els alinearà. D’aquesta manera, el tècnic s’aferra al seu onze titular tipus des de la seva arribada amb la principal diferència respecte a Gerard López en l’eix defensiu, amb Tarín. En el capítol de baixes, Abel Ruiz continua el seu procés de recuperació mentre que Busquets i Arnaiz es perdran tota la temporada després de ser intervinguts per una lesió al genoll i per una lesió al pubis, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)