Reus

Solidaritat catalana

Reus. L’equip de Garai farà un favor al Nàstic i al Barça B si venç el Còrdova, tot i que mantenir la seva proverbial competitivitat i acomiadar-se de l’afició amb triomf són motivacions suficients

El Reus ha arribat als últims partits amb la permanència segellada i avui, en la visita d’un Còrdova amb l’aigua al coll, fa d’actor secundari en la lluita per la salvació. Si guanya, farà un gran favor als altres dos equips catalans, el Nàstic, que té un punt més que el Còrdova, el primer equip en zona de descens, i el Barça B, que en té dos menys que els andalusos. Però l’equip roig-i-negre també té motius propis per voler la victòria. Primer, per allargar la fama d’equip competitiu i ambiciós; després, per acabar la lliga al més amunt possible –els 55 punts i l’onzena posició final del curs passat són el llistó a superar–, i, finalment, per donar una alegria a l’afició en l’últim partit del curs a casa.

“Hem competit sempre, i ho farem fins al final. No ens deixarem anar. Volem guanyar i oferir un bon espectacle”, diu el tècnic, Aritz López Garai, que recorda que el seu equip “no serà el jutge que salvarà o farà baixar ningú”.

El Còrdova té el dubte del seu màxim golejador, Sergi Guardiola, pendent del naixement de la seva filla. De fet, ahir, quan ja estava concentrat a Reus, va haver de viatjar a Còrdova, però no es descarta que avui torni per jugar.

LES FRASES

No ens deixarem anar, que ningú en tingui dubtes. Volem guanyar i oferir un bon espectacle
Aritz López Garai
entrenador del reus
És el partit clau. Crec que si guanyem dependrem de nosaltres. Però el Reus serà intens
José Ramón Sandoval
entrenador del còrdova
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)