3a divisió FEF

Matar-ho a la primera i evitar patiments

Promoció d’ascens a 2a B. L’Espanyol B té la possibilitat d’aconseguir l’ascens per la vida ràpida si derrota el Compostel·la després del 0-0 de l’anada

L’Espanyol B té la primera oportunitat d’aconseguir el retorn a segona divisió B i treure’s un bon pes de sobre. Amb David Gallego ja a la banqueta, els blanc-i-blaus hauran de fer bo el 0-0 de Santiago de Compostel·la, un resultat que té dues cares. D’una banda, el filial de l’Espanyol té l’avantatge de jugar-se-la a casa, on durant la temporada no ha perdut cap partit, però de l’altra, també sap que un gol del Compos podria fer-li molt mal per culpa del valor doble dels gols fora de casa en cas d’empat.

“Veig molt bé els nois. Sé que competiran i que ho faran bé”, va dir Gallego, que després de la seva experiència amb el primer equip, torna al filial per acabar de culminar una temporada històrica en què s’ha batut el millor registre del grup català de tercera divisió. “Estava en els dos llocs, en el primer equip i en el filial i m’ha arribat tot de manera directa. Ha estat un moment molt dur pel que fa a temps; hi ha moltes coses a treballar en un equip, imagina’t en dos”, va afegir Gallego, que tot i no ser presencialment al camp en el duel d’anada, ha estudiat molt bé el partit: “L’hem analitzat [el rival] i, en la faceta defensiva, en l’anada ho van fer a la perfecció, però m’espero un rival que intenti ser més dominant. Té molt clar a què juga i qualsevol empat que no sigui a zero els beneficia”, va dir.

Beneficis de l’ascens

“Institucionalment és important pujar. És una categoria que aniria molt bé al club, però en l’àmbit de formació un jugador bo surt a tercera divisió i a segona B”, va comentar el preparador de Súria, que no creu que el seu equip es vegi afectat per la pressió en un partit tan determinat. “L’equip manté la il·lusió de sempre i està convençut que passarem. La pressió? Això és una ximpleria. Nosaltres hem de sortir a jugar i fer-ho al millor possible. Tenim una idea de jugar i ho intentarem plasmar al camp. Hem de tenir possessió, com la vam tenir, però arribar més al davant que no ho vam fer en el partit d’anada”, va sentenciar el tècnic blanc-i-blau.

LES FRASES

Ascendir seria important per a la institució, però en l’àmbit formatiu un jugador bo surt tant a tercera com a segona B
L’equip manté la il·lusió de sempre i està convençut. La pressió? És una ximpleria
David Gallego
entrenador de l’espanyol B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)