3a divisió FEF

Ascens a ritme de gols

Fase d’ascens a 2a divisió B. Un inici espectacular (3-0, en el minut 25) atorga un avantatge definitiu a l’Espanyol B, que torna a segona B un any després de perdre la categoria

ESPANYOL B 4 (0) COMPOS 2 (0)

ESPANYOL B:Edu Frias, Pipa, Pedrosa, Iago, Lluís, Pol Lozano, Víctor (Cristo, 69’), Álex López (Marc Manchón, 72’), Joselu, Doncel (Bermejo, 78’), Puado.COMPOSTEL·LA:Lucas, Saro, Naveira, Cardeñosa, Álvaro Casas, Samu (Santi, 64’), Primo, Ube (Mon, 79’), Tomás, Álex Ares, Rober (Diego Rey, 65’).GOLS:1-0 (4’) Iago. 2-0 (21’) Joselu. 3-0 (25’) Puado. 3-1 (68’) Primo. 4-1 (76’) Cristo. 4-2 (80’) Cardeñosa.ÀRBITRE:De Ena Wolf.T.G.:als locals Pol Lozano i Manchón; als visitants Cardeñosa, Álvaro Casas, Ube i Saro.PÚBLIC:uns 3.000 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Primer va ser el campionat de lliga i ara l’ascens a segona B. L’Espanyol B va aconseguir tancar una temporada històrica després de superar el Compostel·la en el partit de tornada de l’eliminatòria amb un contundent 4-2. El filial blanc-i-blau va completar una primera mitja hora espectacular en què gairebé va sentenciar el partit, l’eliminatòria i l’ascens de categoria.

El duel va començar de la millor forma per als homes de David Gallego, ja que en la primera acció de partit Iago, un dels homes que va viure el descens la campanya passada, va sorprendre Lucas amb un gol per emmarcar per tot l’escaire. Per la seva banda, el Compostel·la va intentar reaccionar, i fins i tot, va tenir una bona ocasió per mitjà d’Álex Ares, però el seu xut va anar directament al lateral de la porteria d’Edu Frías. Els blanc-i-blaus, però, va anar per feina i van voler sentenciar l’eliminatòria ben d’hora. Joselu va aconseguir el segon gol després d’una centrada precisa de Pedrosa des de l’esquerra. Ja poc després, Javi Puado també va afegir-se a la festa anotant el tercer amb una rematada de cap gràcies a una gran passada de Víctor Gómez. Amb el 3-0 abans de la primera mitja hora de joc, la ciutat esportiva Dani Jarque, que va vestir-se de gala amb gairebé 3.000 aficionats, va convertir-se en una festa.

Reacció i sentència

Tot i això, el 3-1 anotat per Primo vint minuts després de la represa va posar la por al cos als jugadors locals. El davanter visitant va marcar un golàs després de finalitzar un gran acció personal dins l’àrea petita, i deixava el seu equip a només dos gols d’emportar-se l’ascens. Els gallecs van començar a creure en les seves possibilitats, però el filial no es va deixar intimidar. Els blanc-i-blaus van alentir el joc, van tenir la pilota i van tornar a pressionar ràpid. Així va arribar la quarta diana, obra de Cristo amb un potent xut que no va deixar cap opció al porter Lucas d’aturar la pilota. Semblava que el patiment s’havia acabat, però Cardeñosa va aprofitar un rebuig d’Edu Frias per escurçar distàncies. Els locals no van afluixar i va acabar aconseguint una victòria que els permet recuperar una categoria que van perdre la temporada passada. Ascens aconseguit per la via ràpida després de ser el millor equip de la història del grup cinquè de tercera divisió amb rècord d’imbatibilitat (30 partits) i de punts (90) en la categoria.

ELS VESTIDORS

Si no arribem a pujar, haurien dit que l’equip arribava sense intensitat. Ells lluiten per pujar a primera. No hi ha hagut relaxació
Pujar de categoria costa molt. Cal guanyar i guanyar. Ha estat un any espectacular
David Gallego
entrenador de l’espanyol b
El partit ha quedat condicionat pel seu gran inici. Tres dels quatre gols han estat golassos
Yago Iglesias
entrenador del compostel·la

El Granollers, un beneficiat de l’ascens

La plana major del Granollers, encapçalada per l’entrenador José Solivelles, va estar present en el partit d’ahir a la ciutat esportiva Dani Jarque perquè el seu futur a tercera divisió estava en suspens. El descens del Llagostera queda, doncs, compensat amb l’ascens de l’Espanyol B amb la qual cosa el Granollers es queda a tercera divisió. Si s’hagués mantingut l’equip de la Costa Brava, hauria pujat a tercera un equip extra, però els segons classificats de primera catalana hauran d’esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)