3a divisió FEF

Segovia condueix el Sant Andreu a la segona fase

Promoció d’ascens a 2a B. Les intervencions del porter van ser clau per als quadribarrats, que van resistir tot i una expulsió i un penal inventat

SANT ANDREU 1 ANTEQUERA 0

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero, Alcover, Víctor, Josu (Alfred, 76’), Juanan (Alberto, 90’) i Òscar (Elhadji, 64’).ANTEQUERA:Luisma, Juanjo, Portillo, Torres, Sergio Díaz (Eloy, 75’), Luisillo, Rafilla, Conejo (Coco, 55’), Diego, del Pozo i del Moral (Juanfri, 68’)GOLS:1-0 (2’) Josu.ÀRBITRE:Laconti Bouzas.T.G.:Als locals Segovia, Carroza, Noguera, Guerrero, Josu i Elhadji, i als visitants Sergio Díaz i del Moral.T.V.:Amb vermella directa Ton Alcover (66’) i al tècnic Xavi Jiménez (90’).PÚBLIC:Uns 2.500 espectadors.

El Sant Andreu va superar la primera eliminatòria fent gala d’una de les grans virtuts d’aquesta temporada: la sobrietat defensiva, que es va veure recolzada per les grans intervencions de Segovia, clau també en l’anada i que va aturar un penal en el moment més crític del conjunt barceloní.

El partit va començar de forma immillorable per al Sant Andreu, quan, en el minut 2, una incursió per la banda dreta de Llamas la va culminar Josu amb un xut des de dins l’àrea. El gol li va anar de meravella al conjunt quadribarrat, que va veure com l’Antequera aconseguia el control de la pilota però de manera estèril, tot al contrari dels locals, que van fer molt mal cada vegada que van robar la pilota. Així, en el 22’, Víctor ho va provar amb un xut massa fluix, mentre que, dos minuts després, Òscar Muñoz en va tenir una claríssima en un un contra el porter que va salvar Luisma. En el 36’, l’única ocasió visitant va arribar en un llançament de falta de del Pozo. Després de la represa, el guió del partit no va canviar i, tot i el domini visitant, Òscar va tenir la sentència a tocar quan va enviar una pilota al travesser (52’). Els malaguenys van respondre amb un xut de falta de Coco, que va treure Segovia en la seva primera gran intervenció de la tarda, i el partit se li va complicar de veritat al Sant Andreu quan Ton Alcover va perdre els nervis i va ser expulsat (66’). Més encara quan l’àrbitre es va inventar un penal a l’àrea andreuenca cinc minuts després. De nou, Segovia va tornar a ser decisiu aturant la pena màxima, com també faria amb una rematada de cap Juanfri (89’), en l’altra gran oportunitat de l’Antequera en el tram final, en què, tot i la inferioritat numèrica, el Sant Andreu va resistir força bé per classificar-se per a la segona fase.

LES FRASES

Fins a l’expulsió, les ocasions han estat nostres. Ells dominaven, però no ens feien mal
Xavi Jiménez
2n ENTRENADOR DEL SANT ANDREU
Ens ha faltat eficàcia en la finalització. Hem dominat i és increïble no haver marcat
José Jesús Aybar
entrenador de l’antequera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)