2a divisió FEF

Òscar Álvarez

Entrenador del Llagostera

“Aquest partit l’hem vist massa vegades”

Amb el drama del descens encara sense pair, Òscar Álvarez va valorar la derrota contra l’Izarra que enviava el Llagostera a tercera divisió: “Aquest partit l’hem vist moltes vegades aquest any a Llagostera. No hem marcat cap gol i això et penalitza en totes les categories però en una de tan igualada com la 2a divisió B, encara més.” Del que va passar al terreny de joc, el tècnic llagosterenc en va destacar l’inici de la segona part: “Sabíem que només ens podien fer mal amb l’estratègia i així ha estat. Hem tingut una fase de bon joc al començament del segon temps, en què hem estat molt superiors, però un cop més ha faltat el gol.”

Álvarez va reconèixer que el vestidor estava enfonsat després d’una temporada amb molt patiment: “Hauria estat una recompensa molt bonica salvar-se i el que hem fet ha estat allargar el patiment. Ho sento molt i des de la meva responsabilitat només puc demanar disculpes.” Sobre el futur, poques coses estan clares: “La patacada ha estat forta. Ha estat una bonica història i el Llagostera continuarà. Jo? Ara no hi penso. Estic fotut i en el futbol l’entrenador sempre és el blanc més fàcil.”

Satisfacció local

Des de la banda local, el tècnic Fredi Álvarez va remarcar el mèrit de superar un rival molt potent: “Hem sabut patir i hem tingut premi.”

SENSE GOLS

“No marcar et penalitza molt en qualsevol categoria i, a 2a B, encara més”

DESOLACIÓ

“El vestidor està trencat i jo ho sento molt. Demano perdó per tot plegat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)