Reus

S’imposa la necessitat

Reus. L’equip roig-i-negre planta cara i fa suar el Còrdova, que acaba aconseguint una victòria que el treu de la zona de descens gràcies a un gol d’Aythami Artiles en el minut 89

REUS 1 CÒRDOVA 2

REUS:Edgar Badia; Miramón, Atienza, Tito Ortiz, Álex Menéndez; Juan Domínguez, Gus Ledes (Edgar Hernández, 57’); Yoda (David Haro, 75’), Vitor Silva, Fran Carbia; i Lekic (Máyor, 64’).CÒRDOVA:Kieszek; Fernández, Quintanilla, Aythami, Jesús Valentín (Alfaro, 79’); Javi Galán, Edu Ramos, Vallejo (Narváez, 70’), Aguza; Reyes (Jovanovic, 58’) i Sergi Guardiola.GOLS:0-1 (24’) Quintanilla. 1-1 (66’) Atienza. 1-2 (89’) Aythami.ÀRBITRE:Cuadra Fernández.T.G.:Als locals Gus Ledes i Juan Domínguez, i al visitant Javi Galán.PÚBLIC:3.820 espectadors a l’estadi municipal de Reus.

El Reus no es va poder acomiadar de la seva afició amb una alegria en l’últim partit com a local, ja que el Còrdova, amb més efectivitat, va fer valer la major necessitat. Els andalusos van patir per aconseguir una victòria que no els va arribar fins al minut 89 i que els permet sortir de la zona de descens i arribar a l’última jornada amb la permanència a l’abast.

Fran Carbia, molt actiu d’entrada, va capitanejar l’atac d’un Reus que de seguida va demostrar que no volia fer el paper de comparsa. De totes maneres, eren més perillosos els visitants, que van avisar de les seves intencions amb les accions d’Álex Vallejo, Sergi Guardiola i Edu Ramos, i que van fer el primer gol gràcies a Álex Quintanilla. En una acció d’estratègia, Aythami va fer una centrada que el basc va rematar a la xarxa (24’). Fins al descans, el partit va tenir poca història. Els andalusos van fer un pas enrere després del gol i el Reus va dominar la possessió de la pilota, sense profunditat.

Més incisiu va ser el Reus en l’inici de la segona meitat, amb arribades a l’àrea visitant abans que Atienza, rematant de cap una falta, fes el gol de l’empat (66’). Poc després, Edgar Hernández va estar a prop de fer el segon gol roig-i-negre, però va topar amb una bona intervenció de Kieszek. El Còrdova, que amb l’empat estava en zona de descens, va intensificar el setge sobre la porteria d’Edgar Badia i va acabar trobant fruit. Va ser en un córner servit per Aguza, pentinat per Quintanilla i rematat a gol per Aythami (89’).

El nivell que hem mostrat a casa ha estat molt bo, i per això sap greu acabar amb derrota, però la temporada de l’equip és de deu
Hem fet mèrits per aconseguir la victòria, ja que hem disposat de moltes ocasions