1a femenina

Justícia en l’últim sospir

Copa de la Reina. Mariona, amb un gol en la darrera jugada del matx, dona el títol al conjunt blaugrana, que va tenir ocasions de sobres per decidir la final abans d’arribar a la pròrroga

barça 1 atlético 0

BARÇA:Paños, Gemma Gili (Marta Unzué, 77’), Patri, Mapi León, Melanie, Bussaglia, Alexia (Aitana, 70’), Vicky Losada (Andonova, 113’), Martens, Duggan (Andressa Alves, 64’) i Mariona.ATLÉTICO:Lola, Kenty (Jucinara, 118’), Pereira, Menayo, Corredera, Sosa, Kaci, Meseguer, Amanda, Sonia (Esther, 113’) i Ludmila (Andrea Falcón, 99’).GOLS:1-0 (122’) Mariona.ÀRBITRE:Huerta de Aza.T.G.:a la blaugrana Andressa Alves.PÚBLIC:Uns 12.000 espectadors.

El Barça va tancar la temporada amb una victòria apoteòsica en la copa gràcies a un gol de Mariona en l’última jugada. Les blaugrana van tenir ocasions de sobres per tancar la final molt abans, sobretot en la segona meitat, però el gol de la victòria no va arribar fins al darrer minut del temps afegit de la pròrroga, quan ja semblava que el partit es resoldria des dels onze metres.

El Barça tenia davant seu l’última oportunitat d’evitar tancar la temporada en blanc contra el seu gran rival a escala estatal en els últims anys. I el cert és que en la primera meitat, l’Atlético va entrar al matx amb millor peu. La velocitat de Ludmila va ser un autèntic maldecap per a la defensa culer, però Paños només va haver d’intervenir en un xut de la brasilera (12’) i en un parell de rematades de Sosa. Després de la represa, les madrilenyes van continuar tenint lleugerament el control, però a l’àrea del rival les blaugrana es van mostrar molt més perilloses. De fet, només la portera Lola Gallardo, que va salvar un un contra un davant de Duggan (62’), i el travesser –Vicky Losada i Martens van topar amb la fusta en els últims deu minuts–, van evitar que la final es resolgués en els 90 minuts reglamentaris.

En la pròrroga, amb tots dos equips ja molt cansats, també va ser el Barça qui més a prop va estar del gol. Patri Guijarro va rematar amb el cap lleugerament desviat (110’), i Martens va desaprofitar una errada de la sentinella rival en la sortida de pilota i va rematar, a boca de canó, a fora. Però quan ja semblava tot dat i beneït i que res podria evitar ja que el partit es resolgués en la tanda de penals, una ràpida jugada de Martens va permetre a Andonova assistir Mariona perquè marqués (122’). D’aquesta manera, el conjunt de Fran Sánchez es va poder venjar del resultat final de la lliga i van celebrar la segona copa de la Reina consecutiva.

L’equip ha treballat fins al final. Ha estat un partit molt dur, però aquest equip s’ho mereixia
Vicky Losada
migcampista del barça
Sabíem que seria un partit equilibrat com ha estat durant tota la lliga. Estic molt contenta
Mariona Caldentey
MIGCAMPISTA del barça

Polèmica amb Rubiales per una senyera

G.d.M.

La polèmica va arribar en l’entrega del trofeu, quan el nou president de la federació espanyola, José Luis Rubiales, no va voler que el Barça aixequés la copa amb la senyera lligada. La capitana Laura Ràfols, que s’acomiadava ahir dels terrenys de joc, va col·locar una bandera a la copa, un gest que sembla que no va agradar gaire a Rubiales, que li va fer treure després d’un intercanvi d’opinions. Tot i això, Ràfols es va acabar sortint amb la seva i finalment va aixecar el trofeu amb la senyera lligada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)