1a femenina

Primer reforç blaugrana

1a divisió femenina. El Barça fitxa la defensa Van der Gragt, provinent de l’Ajax i campiona d’Europa amb Holanda, el mateix dia en què Olga García s’acomiada després de tretze anys

Dos dies després de tancar la temporada amb la consecució de la copa, el Barça ja prepara la nova plantilla. El club blaugrana va anunciar ahir la incorporació, per dos anys, de la central de 25 anys Stefanie van der Gragt, provinent de l’Ajax i que l’estiu passat va conquerir l’eurocopa amb Holanda, amb la qual ha disputat més de 50 partits. Van der Gragt va debutar com a sènior el 2009 amb l’AZ Alkmaar, després va passar per dos equips més del seu país –el Telstar i el Twente– abans de fer el salt al Bayern de Munic. L’any passat va tornar a Holanda per militar a l’Ajax. “Jugar al Barça és un somni fet realitat”, va afirmar ahir als mitjans del club la defensa, que assegura que el fet de conèixer la també holandesa Martens l’ajudarà a integrar-se a l’equip.

També ahir es va confirmar la sortida d’Olga García, que tanca tretze anys al Barça. La davantera maresmenca ha viscut l’any “més difícil” de la seva carrera, tal com assegura en la carta de comiat, en què afirma que hauria volgut dir adeu a la gespa i agraeix el suport de l’afició i l’equip. Olga García ha guanyat dues lligues, quatre copes de la Reina i cinc copes de Catalunya amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)