Reus

Dues sortides molt significatives

Reus. Edgar Hernández deixa el club roig-i-negre després de quatre temporades i es confirma el fitxatge de Jorge Miramón per l’Osca

Dos dels futbolistes amb un pes específic més important dins del vestidor del Reus no continuaran a l’equip, tal com es va confirmar ahir. Edgar Hernández, un dels artífexs de l’ascens a segona A, es va acomiadar ahir a les xarxes socials després que el club no li renovés el contracte, que s’acabava ara. El davanter de Gavà, de 31 anys, ha disputat 123 partits entre lliga i copa en quatre cursos al Reus, en els quals ha marcat 21 gols. El millor curs de l’exjugador del Sabadell i el Sant Andreu va ser el de l’ascens, el 2015/16, amb 40 partits i 13 gols.

Per altra banda, l’Osca va confirmar ahir el fitxatge de Jorge Miramón, que, així, podrà debutar a primera divisió. L’aragonès, migcampista reconvertit en lateral dret, ha estat un dels futbolistes més destacats del Reus a segona A (75 partits oficials entre els dos anys). Les altres sortides confirmades al Reus són les de Máyor, Migue, Borja Fernández, Cámara i Sillero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)