2a divisió A

Un ecosistema on créixer

2a divisió A. Les dues bones temporades del Reus han propiciat una fuga de talents cap a clubs amb més història o de superior categoria. L’última, la de Jorge Miramón a l’Osca

En qüestió de dos anys el Reus s’ha fet gran. El club del Baix Camp ha passat de ser un clàssic del futbol català a ser una entitat que es comença a consolidar en el futbol professional. Després de dos cursos de notable, en què l’equip ha aconseguit la permanència sense haver de patir, el bon rendiment de molts jugadors no ha passat desapercebut. Així, la capital del Baix Camp ha esdevingut un bon lloc on fer-se veure o reactivar carreres. El darrer cas és el de Jorge Miramón, que va arribar fa dues temporades procedent del Leganés, club amb què va pujar a primera però no va continuar, i marxarà per jugar finalment en la màxima categoria del futbol espanyol amb l’Osca.

“Fer el salt a primera era un somni pel qual he treballat des de sempre i em podré treure l’espina”, explicava en la seva presentació amb l’equip blaugrana el futbolista aragonès, que va remarcar el valor del context per créixer com a jugador: “La base és el treball. Quan estàs còmode i a gust en un lloc, les coses funcionen.”

El cas de Miramón recorda els que es van viure la temporada passada amb el tècnic i tres jugadors de la plantilla. La fuga de talent va ser a la mateixa categoria, però a clubs amb més història i potencial econòmic. Així, Natxo González, que el curs que ve dirigirà el Deportivo, va incorporar-se al Saragossa, on va endur-se Alberto Benito i Ángel, amb qui fins ahir va disputar la fase d’ascens a primera divisió, i el capità Ramon Folch, després de signar un debut impecable a segona divisió amb el Reus, va marxar a l’Oviedo, on ha estat un fix en els esquemes de Juan Antonio Anquela: ha disputat 41 partits.

BON CONTEXT

“Quan estàs còmode i a gust en un lloc, les coses funcionen”, diu Miramón

TRIPLE SALT

L’any passat, Natxo va marxar al Saragossa i es va endur Alberto Benito i Ángel

CAPITÀ

Després d’un bon any a segona, Ramon Folch va canviar el Reus per l’Oviedo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)