2a divisió A

Mata i el seu encanteri

Fase d’ascens a primera. Un gol de l’exdavanter del Lleida i el Girona encarrila el passi del Valladolid per a l’eliminatòria final

sporting 1 (1) valladolid 2 (3)

SPORTING DE GIJÓN:Mariño, Lora, Álex Pérez, Barba, Isma López, Álex Bergantiños (Álex López 78’), Sergio Álvarez, Carmona (Pablo Pérez, 73’), Rubén García (Nano Mesa, 63’), Jony i Michael Santos.VALLADOLID:Masip, Moyano, Olivas, Calero, Nacho, Borja, Hervías (Antoñito 76’), Michel (Anuar, 68’), Óscar Plano, Toni i Mata (Toni Martínez, 81’).GOLS:0-1 (22’) Mata. 0-2 (30’) Plano. 1-2 (66’) Carmona, de penal.RESULTAT EN L’ANADA:3-1.ÀRBITRE:Sagués Oscoz.T.G.:als locals Bergantiños i Isma López.PÚBLIC:24.184 espectadors a El Molinón.

Tota la màgia que va posar l’Sporting en la prèvia del partit a la recerca d’un gran ambient per a la remuntada va crear destruïda en vint minuts. L’exdavanter del Lleida (29 gols en dos cursos) i del Girona (19 en dues temporades), Jaime Mata va marcar el 34è gol de la temporada i va encarrilar el passi del seu equip a l’eliminatòria final. El Numància espera en la darrera fase amb l’anada dimecres a Los Pajaritos i la tornada dissabte al Zorrilla.

Després del gol de Mata, en un contraatac, l’Sporting va caure a la lona i bona culpa de tot plegat la va tenir Óscar Plano amb un xut amb molt d’efecte que va despistar Mariño, vuit minuts des del gol inicial. A partir d’aquí, el partit va estar totalment controlat per l’equip del tècnic català Sergio González, que veia com el rival es precipitava cap a una remuntada quimèrica. Fins i tot, els visitants van poder fer el tercer en una jugada d’Hervías. Al final, Carmona, des del punt de penal, va retallar distàncies tot i que no va servir per a res.