2a divisió A

El Numància i el Valladolid, per un lloc a primera

2a divisió A. Avui comença a Los Pajaritos de Sòria (a les 20.30 h) l’eliminatòria decisiva que atorgarà la tercera i última plaça d’ascens

El Numància i el Valladolid disputaran avui a Los Pajaritos de Sòria (a les 20.30 h) el partit d’anada de l’eliminatòria decisiva que determinarà quin és el tercer i últim equip que puja a primera divisió. Després que l’Osca i el Rayo Vallecano aconseguissin l’ascens per la via directa gràcies als mèrits classificatoris, el Numància, sisè en la taula, i el Valladolid, cinquè, intentaran culminar la temporada de la millor manera.

Els de Sòria van superar en la primera eliminatòria el Saragossa (tercer) amb un gol de Diamanka en l’últim instant del matx de tornada a La Romareda, mentre que el Valladolid ha arribat al play-off d’ascens en forma i en les semifinals va esclafar l’Sporting (quart), amb un resultat global de 5-2 per als castellans.

En cada bàndol hi haurà exjugadors del Girona que lluitaran per l’ascens. Al Valladolid hi juguen Jaime Mata, autor de 34 dianes aquest curs; Kiko Olivas, i Isaac Becerra. Pel que fa al Numància, hi juguen Dani Nieto i Saúl García.

ELS EX-GIRONA

Lluiten per pujar Mata, Becerra i Kiko Olivas, del Valladolid, i Nieto i Saúl (Numància)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)