2a divisió FEF

100 milions, la xifra per blindar-se

2a divisió B. El Barça, que ahir va amarrar la continuïtat de Carles Pérez, està establint aquesta clàusula de rescissió en els jugadors del planter que renova per protegir-se d’un mercat inflat

El Barça treballa en la configuració de la plantilla que ha de lluitar per mirar de recuperar la categoria perduda en el filial i ho fa seguint una estratègia: amarrar els futbolistes més prometedors i blindar-los de les ofertes temptadores. En els últims anys, el club blaugrana ha tingut molts problemes per retenir talent i, per evitar-ho, l’àrea esportiva ha establert una doble estratègia: fer un esforç econòmic en les fitxes dels més joves i posar clàusules de recessió astronòmiques. L’objectiu és protegir-se d’un mercat de futbolistes de futur cada cop més inflat, en què no és fàcil competir.

L’última mostra d’aquesta política és la renovació de l’extrem Carles Pérez, que ahir va allargar el seu vincle amb el club blaugrana per dues temporades amb dues més d’opcionals i va signar una clàusula de 100 milions d’euros, la mateixa que s’ha establert en els contractes de Riqui Puig i Chumi. Amb la continuïtat de Carles Pérez, d’altra banda, se satisfà un dels desitjos de García Pimienta. Aquest curs, l’extrem ja va jugar al Barça B, però també va competir a la Youth League, on va ser clau i va fer set gols en nou partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)