Girona

El conveni entre els Maristes i el Girona, 10 anys

Acord. El Girona pagarà el lloguer de l’edifici durant aquests anys fent la inversió immediata en forma d’obres de rehabilitació i adaptació

A falta encara d’enllestir més detalls, el Girona i el col·legi Maristes tenen embastat un conveni de col·laboració que s’allargarà, com a mínim, els pròxims deu anys. El club de Montilivi aposta fort per disposar d’una infraestructura mínima per facilitar la logística dels jugadors del seu futbol de base i assegurar la formació íntegra dels que més dificultats tinguin –per distància o falta de transport. El Girona es farà càrrec de la inversió per rehabilitar i adaptar les dues plantes més elevades de l’edifici principal que dona a l’avinguda del president Josep Tarradellas. Aquesta despesa, per quantificar de manera definitiva, correspondrà també al lloguer de l’espai pel temps de deu anys que s’establirà en el primer conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Les obres, que haurien de començar de manera immediata, seran contra rellotge per assegurar que en l’inici del pròxim curs esportiu i acadèmic els futbolistes escollits puguin gaudir de les seves comoditats. El club té la intenció que els jugadors nascuts a partir del 2004, que competiran amb el cadet A de divisió d’honor, i els de la categoria juvenil ocupin les habitacions del recinte, que serà d’ús exclusiu del Girona.

Una bona oportunitat

Pel Girona, el fet que alguns jugadors puguin disposar de la instal·lació, a més d’un pla acadèmic adequat, és una gran oportunitat per convèncer joves valors que en l’actualitat escapen dels tentacles dels blanc-i-vermells, precisament per la falta d’infraestructures. De fet, durant la temporada passada alguns dels futbolistes de fora de la demarcació fitxats pel Girona havien de moure’s amb TAV o cotxe particular.

LES OBRES

Han de començar d’aquí a pocs dies perquè tot estigui a punt de cara al curs 2018/19

CADETS I JUVENILS

Els jugadors que gaudiran de les instal·lacions seran els nascuts a partir del 2004
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)