2a divisió A

El Valladolid no falla

Fase d’ascens a 1a divisió. L’equip val·lisoletà, amb els catalans Sergio González, a la banqueta, i Masip i Becerra a la porteria, aconsegueix l’últim bitllet i jugarà a primera divisió

Valladolid 1 (3) Numància 1 (0)

VALLADOLID:Masip (Becerra, 88’). Calero, Kiko Olivas, Antoñito, Nacho, Borja, Anuar, Toni Villa (Gianniotas, 76’), Hervías (Ontíveros, 81’), Óscar Plano i Jaime Mata.NUMÀNCIA:Aitor, Calvo, Ripa, Markel, Elgazabal, Diamanka (Del Moral, 46’), Nacho, Escassi, Milla (Marc Mateu, 46’), Iñigo i Higinio (Guillermo, 46’).GOLS:0-1 (87’) Del Moral 1-1 (93’) Jaime Mata.ÀRBITRE:Cuadra Fernández.T.G.:Hervías; Markel i Elgazabal.

No hi va haver sorpreses i el Valladolid va fer valer el contundent 0-3 de l’anada per obtenir l’última plaça d’ascens a la màxima categoria del futbol estatal. El conjunt val·lisoletà va tenir en tot moment controlat el partit i el seu rival, un Numància que només va inquietar en una arribada clara en la primera meitat i amb el gol que va marcar Manu del Moral ja a les acaballes. Davant la seva afició i amb un gol de l’exjugador del Girona Jaime Mata que suposava l’empat i certificava el salt de categoria en el darrer moment del duel, el Valladolid va celebrar el retorn a primera divisió després de quatre temporades a la categoria de plata.

Sergio, el revulsiu

L’arribada a la banqueta del català Sergio González ha estat clau en la reacció del Valladolid en el darrer tram del curs. L’exentrenador de l’Espanyol va agafar l’equip onzè en la taula, el va classificar per a la fase d’ascens i ha obtingut el premi de pujar a primera divisió. En dotze partits, el seu balanç ha estat de vuit victòries, dos empats i dues derrotes. Amb el Valladolid també pugen els porters catalans Jordi Masip, consolidat en la porteria, i Isaac Becerra, que ahir va jugar els seus primers minuts de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)