Territorial

El Bescanó, sense premi

Fase d’ascens a 1a catalana. El conjunt bescanoní va tenir les millors ocasions, però el va condemnar un gol de l’Argentona en el minut 83

ARGENTONA 1 BESCANÓ 0

ARGENTONA:Joan, Àlex, Teje, Borja (Jordi Teixidó, 85’), Piru, Javi (Sergi, 66’), Adri (Domingo, 78’), Dídac, Cristian (Joaquín, 85’), Coca i Vacas (G. Rovira, 78’).BESCANÓ:Joan, Roger, Zema, Chami, Nierga, Toribio (Guillem, 85’), Bruno, Àlex (Albert, 89’), Zayas (Nil, 78’), Roca i Sanku (Sala, 60’).GOLS:1-0 (83’) Cristian.ÀRBITRE:Torres Hoyas.T.G.:als locals Vacas, Cristian i Gerard Rovira.T.V.:vermella directa al jugador visitant Comas (90’).

El Bescanó va perdre al camp de l’Argentona en el partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens a primera catalana i es va quedar sense premi. Va ser un partit trepidant en què els bescanonins s’haurien merescut el gol en diverses ocasions, però sempre van fallar, mentre que l’Argentona en va fer prou amb un gol en el tram final de Cristian (83’) per aconseguir el triomf i el desitjat ascens.

El Bescanó va sortir motivat i amb dues primeres aproximacions de Sanku, que no se’n va sortir contra el porter. Aquesta va ser la tònica predominant en la primera meitat, amb els gironins fallant-ne de tots colors. En la segona part l’Argentona es va despertar i va tenir una bona ocasió inicial, mentre que el Bescanó tampoc s’arronsava però continuava sense encert en els últims metres. Qui no va perdonar va ser Cristian, de l’Argentona, que va aprofitar un refús després d’una rematada en el llançament d’un servei de banda i va fer esclatar d’eufòria local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)