3a divisió FEF

Pitu es queda al Llagostera

3a divisió. El migcampista, de 34 anys, encetarà la seva setena temporada al club després de rebutjar ofertes de categoria superior, com la de l’Olot

El Llagostera va anunciar ahir una de les notícies més esperades al club llagosterenc, la renovació del capità i emblema de l’equip, Pitu Comadevall. El migcampista s’havia pres uns dies de reflexió després del traumàtic descens a tercera divisió per tal de reflexionar sobre el seu futur i d’escoltar totes les propostes possibles. La més ferma era la de l’Olot (2a B), però finalment el saltenc i el club garrotxí no es van entendre i Pitu va acabar acceptant l’oferta d’Oriol Alsina. “El que més em tirava enrere per continuar és el camp de Llagostera, que et dificulta molt el joc, i des d’aquí demano a l’Ajuntament o a qui sigui que ens ajudi, encara que sigui a canviar la gespa, ja que és de les pitjors, si no la pitjor, de segona B i tercera divisió. Tenia algun equip darrere meu, però d’oferta en ferm em va trucar l’Olot, tot i que no ens vam entendre i finalment vaig acceptar la del Llagostera, on em sento com a casa i l’afició m’estima molt. Ara a qui hem de convèncer és l’Oriol perquè torni a entrenar”, explica Pitu, que ha firmat per un any i, en cas d’ascens, quedarà renovat automàticament.

Dins de l’acord de renovació Pitu també exercirà un nou rol, el d’entrenador, i és que el migcampista serà l’encarregat d’impartir uns entrenaments de tecnificació per als més joves (la iniciativa va dirigida a futbolistes en edat prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, tant del club com de fora). “La idea és fer un entrenament de tecnificació a la setmana, tot i que si s’hi apuntessin molts jugadors ho partiríem en dos dies. Els intentarem ensenyar una mica de tot, i que a més dels entrenaments que facin en el seu club puguin tenir-ne un altre de tecnificació cada setmana per millorar la tècnica individual”, comenta el capità, de llarg el jugador amb més anys a l’equip en la que serà la seva setena temporada al Llagostera –entremig Pitu va provar una breu experiència a la lliga índia que va durar mig any.

Sobre l’equip que està construint el club llagosterenc amb vista a la temporada vinent, Pitu es mostra optimista, al mateix temps que demana calma abans de parlar de qualsevol fita important: “De moment estem fent un bon equip, renovant jugadors d’altres categories superiors. Ens haurem d’adaptar a la gent nova que vindrà i estar concentrats des del primer moment, perquè baixar és molt fàcil i pujar costa molt més.”

EL PROTAGONISTA

Amb l’Olot no ens vam entendre i em quedo al Llagostera, on em sento com a casa. Ara hem de convèncer l’Oriol perquè entreni

EL CAPITÀ

Pitu, que també farà tecnificació als més joves, és, de llarg, el jugador amb més anys en l’equip
El que més em tirava enrere és el camp. A veure si algú ens ajuda almenys a canviar la gespa
Pitu Comadevall
migcampista del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)