Girona

El descompte de l’any que ve, del 20% al 10%

Si un abonat va assistir a setze dels vint partits de la temporada de l’estrena a primera, es queda sense descompte i haurà de pagar la tarifa completa per renovar el carnet. La promoció que va engegar el club fa un any premiava molt l’assistència, perquè hi havia un descompte del 20% respecte al preu de l’abonament del curs 2018/19, el que va fer saber ahir el Girona. El club va informar que mantindrà la fórmula de premiar l’assistència, però reduirà el descompte a la meitat. En comptes del 20% de bonificació per al carnet de la temporada 2019/20, el descompte serà del 10%. La condició és la mateixa, d’assistir al 85% dels partits a l’estadi.

Premis puntuals

El Girona també preveu incentivar la presència dels abonats a Montilivi amb campanyes puntuals, amb sèries de partits en concret, com podria ser fer un desplaçament amb l’equip a un partit a camp contrari entre els socis que hagin assistit a tots els partits jugats en divendres i dilluns. Recentment, el club ja va sortejar un viatge a Nova York entre tots els abonats que domiciliessin el pagament.

A 17 DE 20 PARTITS

L’assistència tornarà a tenir premi, però la bonificació serà de la meitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)