Girona

L’ampliació del gol sud serà d’almenys uns 1.000 seients

Graderies retràctils. El club utilitzarà el mateix sistema que al gol nord i a la graderia de preferent i la capacitat de Montilivi s’incrementarà fins a uns 15.000 espectadors

El Girona va activar la campanya de renovació d’abonaments sense tenir encara confirmada la instal·lació d’una nova graderia al gol sud, una intenció que té ben madurada i projectada des de fa mesos. El club està pendent de l’acord amb l’Ajuntament per desencallar-ho, però no ha volgut esperar més a presentar la campanya. De fet, la previsió és que l’entesa amb el consistori que també fa mesos que s’està estudiant sigui imminent. El Girona i l’Ajuntament tenen ben encarrilat un acord per a la concessió d’ús de l’estadi de Montilivi a llarg termini, per 50 anys, condició que el club posava per poder fer actuacions a fons a l’estadi. Tot està pendent ara d’un ple extraordinari amb aquest únic punt a l’ordre del dia, i la intenció és fer-lo a finals d’aquesta mateixa setmana.

Un cop obtingut el vistiplau de l’Ajuntament, el Girona acabarà d’accelerar les operacions per tenir a punt una nova graderia a gol sud. Serà retràctil, amb un sistema similar al que va instal·lar l’estiu passat a l’altre costat del camp, per damunt de la graderia fixa. El club ha treballat amb diferents projectes, i la capacitat mínima de la nova graderia serà d’un miler de seients. De tota manera, la nova estructura no estarà destinada només a omplir els buits dels abonaments –hi ha uns 1.300 socis a la llista d’espera per fer-se abonat–, perquè el club preveu altres actuacions. D’una banda, vol habilitar més llotges VIP per a empreses, perquè el funcionament de les que va instal·lar a la graderia retràctil de preferent va tenir molt bona acollida. A més, el Girona també té la intenció de reservar un percentatge dels nous seients a la venda d’entrades, un dels conceptes que ha anat potenciant des de l’estrena a primera, amb la contractació d’un ticketing manager encarregat d’incentivar la venda per diferents canals.

Un cop confirmada la instal·lació d’una altra grada retràctil a gol sud, la capacitat global de l’estadi de Montilivi s’incrementarà fins a uns 15.000 espectadors. Quan l’equip va pujar a primera, l’estadi tenia 9.282 seients. Actualment hi caben 13.444 espectadors.

PENDENTS DEL PLE

L’Ajuntament ha d’aprovar aquesta setmana la concessió per 50 anys de Montilivi

DIVERSES PROPOSTES

El club també vol condicionar al gol sud una zona VIP similar a la que hi ha a preferent

NO TOT PER A CARNETS

La intenció del club és reservar part dels nous seients per a la venda d’entrades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)