1a femenina

Hamraoui, nou fitxatge del Barça

Futbol. La migcampista francesa arriba procedent de l’Olympique de Lió, on ha guanyat dues lligues i dues Champions League

La migcampista Kheira Hamraoui és el segon reforç pel Barça de Fran Sánchez per a la temporada 2018/19, després de la incorporació d’Stefanie Van der Gragt. Hamraoui, de 28 anys i que signa fins el 2020, ha jugat les dues últimes temporades amb l’Olympique de Lió, equip amb el qual s’ha proclamat campiona d’Europa i de la lliga francesa les dues temporades. Abans havia vestit la samarreta del Paris Saint-Germain del 2012 al 2016. Hamraoui, internacional amb la selecció francesa, s’ha creuat amb el Barça a la Women’s Champions League en dues ocasions.

La francesa és una migcampista potent i agressiva, que destaca en el joc aeri -medeix 1,78 metres- i en els llançaments de llarga distància.

“El Barça és un gran club, amb ambició”, ha dit Khiera Hamraoui als mitjans del club. “És un equip que ha progressat amb el temps. Té més possessió que la mitjana que la resta d’equips. A França no tenim aquest tipus de joc, això només es veu aquí”, ha dit la francesa, que ha admès que el seu estil de joc “és diferent” però afirma que ve “a guanyat títols”. “El meu físic i la meva agressivitat poden ajudat. Crec que sóc la més alta del grup i puc aportar aquest impacte físic a l’equip”, ha assegurat Hamraoui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)