2a divisió FEF

Xavi Calm agafa les regnes del Cornellà

2a divisió B. El conjunt verd posa al capdavant de la nau l’entrenador ajudant de Jordi Roger en les dues últimes temporades

El Cornellà manté ferma l’aposta de créixer des de les bases i ahir ho va confirmar amb la signatura de Xavi Calm com a entrenador del conjunt verd per les dues pròximes temporades. El tècnic de Castellar del Vallès, de 36 anys, es converteix d’aquesta manera en l’encarregat de dirigir el conjunt verd en l’etapa posterior a Jordi Roger, la més llarga de la història de l’entitat per a un entrenador (set temporades en el primer equip i tres en el juvenil).

Calm arriba al càrrec després de ser ajudant de Jordi Roger en els dos darrers cursos. Prèviament havia acompanyat Martí Cifuentes en les seves etapes a l’Hospitalet (2015-16), al Sant Andreu i al Rubí (2013-14). La seva formació com a tècnic l’havia portat a dirigir equips de base en el Sabadell i en el Jàbac Terrassa. “Agraeixo molt la confiança del club per dirigir el primer equip. L’objectiu és guanyar cada partit i que la gent se senti orgullosa a final de temporada”, va dir el tècnic després d’estampar la seva signatura en el contracte: “Fa dos anys que estic aquí i el club és molt seriós i treballa molt bé. El missatge que dono a l’afició del Cornellà no pot ser un altre que d’il·lusió. Espero que ens donin tant de suport, o més, que aquest any”, va admetre en declaracions recollides pel club.

El Cornellà, doncs, va declinar l’opció de l’extècnic de l’Ebre, Emilio Larraz, que, segons la premsa a Saragossa, es debat entre diverses opcions, entre les quals, la de la banqueta del Lleida.

LES REACCIONS

Agraeixo molt la confiança del club per dirigir el primer equip. L’objectiu és que la gent se senti orgullosa a final de temporada
El missatge que dono a l’afició del Cornellà no pot ser un altre que d’il·lusió
Xavi Calm
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)