Girona

Pere Albertí

Regidor d’ERC-MES a Girona

“El nostre era el model Eibar; ha faltat empatia vers la ciutat”

Des d’Esquerra Republicana van indicar que el seu vot serà una abstenció ja que hi veuen un benefici per a la ciutat però, segons diuen: “Creiem que hem perdut una gran oportunitat de tenir un club empàtic. Que la gent vegi que el Girona FC no només mira per ell sinó per totes les entitats esportives amb categories de base de la ciutat. Que hi hagués un valor de solidaritat i el Girona actués de germà gran i de mirall de l’esport de formació de Girona”, va destacar el regidor republicà Pere Albertí. En aquest sentit, Albertí va insistir en el model que ha instaurat l’Eibar amb el seu entorn des de l’arribada a la màxima categoria del futbol estatal: “Són un club que destina una part important del cànon que paga a l’Ajuntament per la concessió de l’estadi a l’esport de base i femení de la ciutat. La seva presidenta ha expressat diverses vegades que fer aquesta aportació és el mínim que poden fer per retornar alguna cosa a la ciutat d’Eibar”. Des d’ERC també lamenten que les propostes que els hi han acceptat “és perquè són d’obligat compliment, com ara fer accessible tot l’estadi a persones amb mobilitat reduïda”.

En positiu

D’altra banda, Pere Albertí va agrair que la concessió de l’estadi de Montilivi hagi blindat la part econòmica pel que fa a la despesa que s’hi pugui fer: “Si es fan inversions, hauran d’estar ben fetes, molt pensades i no poden deixar hipoteques a la ciutat. El club en serà el responsable i ens assegurem que no passi com en altres grans obres que l’Ajuntament s’ha hagut d’acabar menjant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)