2a divisió A

Ochoa també s’hi apunta

3a divisió. El Llagostera fitxa el migcampista, de 28 anys i amb més de 100 partits d’experiència a segona B, que el curs passat va jugar amb el Palamós i el Vilassar de Mar

El Llagostera continua anant per feina i ahir va anunciar un altre fitxatge, el de Fran Ochoa, que reforçarà el mig del camp llagosterenc amb l’objectiu de tornar l’equip a segona B. Ochoa, de 28 anys, acumula més de 100 partits d’experiència en la categoria de bronze, entre el Guijuelo, el Tenerife, el Zamora i l’Arandina. Pel que fa a l’última temporada, el futbolista la va començar al Palamós –sortia d’una lesió de lligaments encreuats que s’havia fet al Terrassa– i la va acabar al Vilassar de Mar, curiosament dos dels tres equips que van acabar baixant a primera catalana.

Amb l’arribada d’Ochoa, el Llagostera suma una peça més al mig del camp, en què en el dia d’avui ja té jugadors de la talla de Pitu Comadevall, Marc Carbó o Maik Molist –a més d’altres futbolistes com Maymí o Ousman– i encara podria fer alguna incorporació més. Paral·lelament, el club continua rastrejant el mercat per reforçar l’equip en més posicions, en espera de saber la decisió d’Oriol Alsina de si torna a la banqueta o no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)