Reus

La primera peça per a una posició clau i necessitada

Reus. El club roig-i-negre incorpora el dretà Ángel Bastos (Cultural Leonesa) per reforçar els laterals, en què ha perdut Miramón i Migue i, molt probablement, Campins i Álex Menéndez

El Reus es refia molt dels laterals. Busca que tinguin fortalesa en defensa, bona posició i, en atac, molta profunditat. Són clau en el seu joc, tal com fa dues temporades van demostrar Alberto Benito i Ángel Martínez, que van marxar l’estiu passat al Saragossa, i aquesta última campanya, Álex Menéndez i, sobretot, Jorge Miramón, el gran rendiment del qual li ha valgut el fitxatge per l’Osca, de manera que s’entrenarà a primera divisió. En principi, Álex Menéndez tampoc continuarà, igual que Campins i Migue, els reserves aquest últim curs dels dos titulars habituals. Només estan confirmades les baixes de Miramón i Migue, però el més probable és que ben aviat es confirmi que Campins i Menéndez canvien d’aires.

Així, la de lateral és una posició molt necessitada d’efectius i ahir el club roig-i-negre va començar a resoldre-ho amb la incorporació d’Ángel Bastos, que ha signat per tres temporades. El futbolista gallec, de 25 anys, és un lateral dret amb recorregut i projecció ofensiva que arriba al Reus provinent de la Cultural Leonesa. Després de jugar a tercera divisió i a segona B a Galícia, es va incorporar a l’equip de Lleó l’estiu del 2016 i va ser clau en l’ascens a segona A, amb 42 partits disputats entre la lliga i les eliminatòries. Aquesta última campanya, la del seu debut a segona A, no ha tingut tanta continuïtat ja que ha disputat 18 partits. Això sí, ha aportat un gol i tres assistències i ha tingut protagonisme, sobretot en la recta final del campionat, en què no ha pogut evitar el retorn del seu equip a la categoria de bronze. De moment, la presentació oficial del jugador de Pontevedra es retarda fins a principis de juliol.

El fitxatge d’Ángel Bastos és el segon del Reus després del del davanter centre Miguel Linares (Oviedo). L’equip roig-i-negre té ara mateix quinze futbolistes amb contracte –Badia, Lekic, Olmo, Carbia, Gus Ledes, Juan Domínguez, Vítor, Carbonell, Pablo Íñiguez, Guzzo, Ricardo Vaz, Querol, Tito Ortiz, Linares i Bastos–, de manera que encara té feina per completar una plantilla que ha de reforçar en totes les línies, però sobretot en la defensa.

Ángel Bastos
Mos (Pontevedra), 3-5-1992 Alçada: 1,70 m Pes: 72 kg
DEMARCACIÓ
Lateral dret
TRAJECTÒRIA
14/15
Coruxo (2a B) 35 partits
15/16
Coruxo (2a B) 22 partits
16/17
Cultural (2a B) 42 partits
17/18
Cultural (2a A) 18 partits

LA PLANTILLA

Després dels dos fitxatges, el Reus té ara mateix quinze futbolistes amb contracte
Bastos ha tingut protagonisme aquest últim curs en la recta final de la temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)