3a divisió FEF

El Figueres enforteix l’eix defensiu amb el jove Dan Coll

3a divisió. El central de 21 anys arriba a la Unió procedent del Manlleu i competirà per una posició amb Sergi Romero i Albert Canal

El central de Torelló Dan Coll es va convertir ahir en el cinquè fitxatge del Figueres aquest estiu, després de les arribades d’Àlex Campos, Subi, Èric Vilanova i Carles Tena. Amb l’osonenc, els figuerencs ja tenen 14 jugadors en plantilla i guanyen un futbolista sub-23 amb qualitat i projecció. Amb 21 anys Dan Coll arriba a la Unió procedent del Manlleu, on les dues últimes temporades ha estat una peça important. El curs 2016/17, a tercera divisió, el central va jugar 23 partits –1.659 minuts– i el curs passat, amb l’equip a primera catalana, ha estat indiscutible i ha jugat 32 partits dels 34 possibles. En edat juvenil va jugar al Manresa, i al Jàbac i el Cornellà a divisió d’honor.

Amb la seva arribada i les renovacions de Sergi Romero i Canal, la Unió ja té tres centrals a la plantilla, els mateixos que els dos últims cursos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)