Girona

“L’acord ens permetrà créixer”

El Girona, a través del seu màxim mandatari, Delfí Geli, va valorar positivament l’aprovació de la concessió de l’estadi de Montilivi per als pròxims 50 anys que es va aprovar ahir en el ple extraordinari que va fer l’Ajuntament de Girona. El club gironí podrà explotar la gestió del camp i aconseguirà així la voluntat i l’objectiu que tenia marcat de quedar-se a l’estadi municipal. “Estem contents que finalment el consistori hagi aprovat la concessió del camp al Girona per als propers 50 anys. L’acord ens permetrà créixer i és una oportunitat de poder continuar fent passes endavant”, comenta Delfí Geli, que hi afegeix: “Per l’estabilitat del Girona, poder tenir una referència d’on podrà viure els propers anys és molt important. Així es continuarà potenciant la vinculació de l’entitat amb la ciutat, la demarcació i tot el territori per mantenir-nos com a referència per a la gent.”

L’entitat blanc-i-vermella serà ara la que marcarà els tempos a l’hora de millorar i gestionar la instal·lació de Montilivi. L’acord aprovat ahir s’ha elaborat en estreta col·laboració entre l’Ajuntament i el club, que també ha mantingut converses amb la resta de partits polítics amb representació municipal amb la intenció d’escoltar les seves inquietuds i suggeriments respecte a l’estadi i també respecte al paper del club en el teixit social.

El Girona ja ha reforçat enguany la seva presència en accions socials i esportives amb infants, joves i col·lectius desfavorits de la demarcació amb diverses accions com ara la Lliga Genuine o el partit amistós a Ripoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)