Territorial

Andreu Subies rep el darrer suport unànime dels clubs de Catalunya

FCF. Nova mostra de solidesa del màxim mandatari del futbol català, que va tornar a rebre l’aprovació de l’assemblea, celebrada a Cervera

No hi ha cap dubte que Andreu Subies serà recordat com el president que ha aglutinat més unanimitat en la història moderna del futbol català. Ara cal veure quan començarà aquest record: d’aquí a sis mesos si decideix marxar a Madrid per exercir des d’allà el càrrec que ostenta des de fa un mes com a vicepresident econòmic de la federació espanyola, o més endavant si decideix compaginar els dos càrrecs federatius des de Barcelona. El president de la Federació Catalana de Futbol va donar una nova mostra d’autoritat, l’enèsima des que va arribar al càrrec, obtenint una aprovació per majoria absoluta de tots els punts que va presentar. Això sí, l’afluència de clubs va ser baixa, amb 225 clubs representats (un 18% de la totalitat).

Andreu Subies va tornar a presentar a l’assemblea uns números que ratifiquen la seva gestió. Prop de 250.000 euros de superàvit van provocar la unanimitat dels clubs de futbol en l’aprovació del tancament de l’exercici econòmic d’aquesta temporada. A més, el pressupost fixat per a la temporada vinent és de més de 24 milions i mig d’euros, uns números aprovats per l’assemblea per majoria absoluta. “Tenim l’estabilitat econòmica garantida per a molts anys. Gaudim d’estabilitat econòmica, social i patrimonial”, va explicar Subies. A més, sense més problemes, els clubs també van donar el vistiplau a la resta de punts del dia, entre els quals va destacar un canvi en les categories nacionals femenines en què es competirà independentment per categoria (juvenil, cadet, infantil i aleví). A més, es crearà una competició sub-23 a la demarcació de Barcelona donat l’augment del nombre de participants que ha experimentat el futbol femení.

LES XIFRES

250.000
euros
de superàvit va aprovar l’assemblea per unanimitat en l’últim exercici.
24
milions d’euros
va aprovar l’assemblea per unanimitat per al proper exercici.
225
clubs
van estar representats en l’assemblea ahir a Cervera, un 18% del total.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)