1a femenina

Amb més ambició que respecte

2a divisió femenina. El Sant Pere Pescador s’estrenarà en la categoria amb una plantilla que manté el bloc del curs passat però amb l’objectiu de mirar més enllà de la permanència

El Sant Pere afronta el debut a 2a divisió amb molta il·lusió i amb la motivació especial de “representar Girona”, com diu el tècnic Joan Pont. Les de l’Alt Empordà mantindran el bloc de la temporada passada, a més dels fitxatges de Laia Arias, Lídia i Mimi, que arriben del Girona juvenil, i d’Irene Moreno, procedent del Vic. A banda d’aquestes quatre incorporacions i d’un parell més que encara s’han de tancar, el Sant Pere mantindrà el mateix bloc que va aconseguir l’ascens. “Fa molts anys que juguem juntes i és un grup molt competitiu, i a més hem reforçat totes les línies per aconseguir una combinació d’experiència i joventut que pot ser explosiva i estic segur que li traurem molt de suc”, assegura el tècnic del Sant Pere, que no es vol conformar amb la salvació: “En la copa Catalunya hem guanyat contra equips de la categoria i hem demostrat estar al nivell. Estic convençut que farem un bon curs i no haurem de patir. L’objectiu és salvar-nos però no en tenim prou i podem mirar més amunt.”

LA VALORACIÓ

Estic convençut que farem un bon curs i no haurem de patir. L’objectiu és salvar-nos però podem mirar més amunt
Es queda el gros de la plantilla i hem potenciat totes les línies amb jugadores joves
Joan Pont
entrenador del Sant Pere
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)